A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Пенсійний фонд

Розпочалася виплата пенсій за поточний місяць

Відповідно до законодавства четвертого березня розпочалася виплата пенсій за поточний місяць, яка триватиме по 25 березня включно. Потреба коштів на березень 2019 року на виплату пенсій та соціальної допомоги пенсіонерам становить 197 млн. 088,6 тис.грн.

16:23 04.03.2019

Зустріч із студентською молоддю

Здавалося, несумісне на перший погляд поєднання - молодь i пенсiя. Навiщо студентам замислюватися над розмiрами майбутнiх пенсiйних виплат, якщо до пенсiйного вiку ще так далеко? Але роз’яснення щодо набуття страхового стажу для отримання права на пенсію – одне із приоритетених завдань Пенсійного фонду України.

15:34 04.03.2019

Про індексацію пенсій з 1 березня 2019 року – під час інтерв’ю місцевому телеканалу «Тернопіль 1»

Начальник Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Тетяна Глух надала роз’яснення місцевому телеканалу «Тернопіль 1» щодо індексації пенсій з 1 березня 2019 року.

08:49 04.03.2019

Чергові заняття в «Школі майбутнього пенсіонера»

Начальник відділу обслуговування громадян у місті Тернополі Людмила Травіна та начальник відділу обслуговування громадян у Тернопільському районі Ольга Гірська провели чергові заняття в «Школі майбутнього пенсіонера». Головне завдання таких занять – це роз'яснення умов виходу на пенсію, правова оцінка документів, трудової книжки, довідок, адже завдяки завчасному зверненню осіб передпенсійного віку до об’єднаного управління можна виявити та усунути недоліки в документах, надіслати запити для отримання документів, яких бракує, ще до настання права на пенсію.

10:43 01.03.2019

Про важливість офіційного оформлення трудових відносин - безробітним

Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області проводить тісну співрацю із Тернопільським міськрайонним центром зайнятості щодо переваг оформлення трудових відносин.

16:18 28.02.2019

Молодь Тернопільщини – за легальну зайнятість!

 Фахівці Тернопільсько об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області організували і провели флешмоб на підтримку легальної зайнятості. Його учасниками стали студенти, які скоро стануть на шлях самостійного дорослого життя.

16:22 27.02.2019

Індексація пенсії з 1 березня 2019 року

Важливою складовою пенсійної реформи, яку започатковано у жовтні 2017 року змінами, внесеними до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, є осучаснення пенсій, тобто їх обов’язковий автоматичний перерахунок відповідно до показників інфляції і зростання заробітної плати в країні.

13:59 27.02.2019

Жителі міста Тернополя та Тернопільського району отримують консультації у телефонному режимі

Начальник Тернопільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Тетяна Глух поспілкувалася з жителями міста та району в режимі «прямої телефонної гарячої лінії». Громадяни, які телефонували, цікавилися питаннями щодо виплати субсидій та про перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року. Впродовж спілкування Тетяна Глух закликала дбати про свій страховий стаж, перевіряти його за допомогою Веб-порталу або СМС-інформування та пам'ятати, що тільки легальна заробітна плата гарантує соціальний захист і пенсійне забезпечення в майбутньому.

13:37 26.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних