A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Майже 1,5 мільйона гривень отримає Білецька громада для відкриття власного ЦНАПу

Дата: 25.06.2020 10:04
Кількість переглядів: 1287

 

«Ми стоїмо за крок до того, щоб облаштувати для усіх жителів громади легкий та зручний доступ до послуг. Як на мене, про це мріє кожна громада, а нам це майже вдалося! – зазначає сільський голова Дмитро Малик.

 – На найближчій сесії будуть розглянуті проєкти рішень: про утворення ЦНАПу, про затвердження Положення про ЦНАП, про Регламент ЦНАПУ, про Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг Білецької ОТГ на 2020-2022 роки та Графік роботи майбутнього ЦНАПу. 

Я вірю, що депутатський корпус розуміє, скільки праці ми разом приклали для того, щоб забезпечити наших громадян європейським сервісом. І вже восени кожен житель Білецької ОТГ зможе отримувати якісні адміністративні послуги в комфортних і зручних умовах в рідній громаді.»

 

Більше ста послуг надаватиме жителям Білецької громади новостворений ЦНАП. Мешканці зможуть, приміром, зареєструватися як приватні підприємці, змінити місце реєстрації чи оформити всі документи для отримання субсидії. Також планується надавати паспортні послуги, облаштувавши спеціально відведений кабінет відповідним обладнанням.  І все це – вдома, в рідній громаді.

 

До реалізації залишається не багато – отримати зелене світло від депутатів на 29 сесії Білецької сільської ради 26 червня 2020 р.

Проєкти рішень щодо ЦНАПу внесені до порядку денного окремими питаннями:

Проєкт рішення сесії сільської ради №28 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради та затвердження Положення про нього» (питання порядку денного №3);

Проєкт рішення сесії сільської ради №27 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради» (питання порядку денного №4);

Проєкт рішення сесії сільської ради №29 «Про затвердження Концепції розвитку системи надання адміністративних послуг Білецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2022 роки» (питання порядку денного №2);

 Проєкт рішення сесії сільської ради №30 «Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради та його віддалених робочих місць» (питання порядку денного №5).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних