A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Розпорядження сільського голови №56 «Про скликання пленарного засідання  29 сесії Білецької сільської ради VII скликання»

Кількість переглядів: 1007
Скликання: Розпорядження сільського голови
Сесія: Розпорядження сільського голови
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата прийняття: 16.06.2020
Дата оприлюднення: 16.06.2020
Номер документу: 56
Назва документу: Про скликання пленарного засідання  29 сесії Білецької сільської ради VII скликання
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 56

16 червня 2020 року

 

Про скликання пленарного засідання 

29 сесії Білецької сільської ради

VII скликання

 

Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2020р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» (із змінами), Регламентом Білецької сільської:

 

І. Скликати пленарне засідання 29 сесії Білецької сільської ради 26 червня 2020 року о 10:00 год. в приміщенні адміністративного будинку за адресою с. Біла, вул. Молодіжна, 19.

ІІ. Включити до порядку денного наступні питання:

  1. Про зміну місцезнаходження юридичної особи Білецької сільської ради.
  2. Про затвердження Концепції розвитку системи надання адміністративних послуг Білецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2022 роки.
  3. Про утворення Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради та затвердження Положення про нього.
  4. Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради.
  5. Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради та його віддалених робочих місць.
  6. Про затвердження структури та штатного розпису виконавчого апарату Білецької сільської ради.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт їдальні комунального закладу «Великоглибочецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім.Я.Стецька».
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт харчоблоку закладу дошкільної освіти «Дитячий ясла-садок села Великий Глибочок Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області».
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєктно – кошторисної документації (проєкт №11).
  10. Про надання дозволу на виготовлення проєктно – кошторисної документації (проєкт №8).
  11. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт приміщень та ганку адміністративного будинку у селі Плотича по вул. Садовій 4, Тернопільського району Тернопільської області».
  12. Про затвердження проектно-кошторисної документації (проєкт №1).
  13. Про затвердження проектно-кошторисної документації (проєкт №2).
  14. Про затвердження проектно-кошторисної документації (проєкт №3).
  15. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Білецької сільської об'єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  16. Про затвердження звіту виконання Бюджету Білецької сільської ради за І-квартал 2020року.
  17. Про затвердження звіту виконання бюджету Відділу освіти Білецької сільської ради за І квартал 2020 року.
  18. Про затвердження звіту виконання Бюджету Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради за І квартал 2020 року.
  19. Про затвердження звіту про використання коштів комунального підприємства «Добробут» Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області за І квартал 2020 року.
  20. Про затвердження звіту про використання коштів комунального підприємства «Великоглибочецьке» Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області за І квартал 2020 року.
  21. Про внесення змін до бюджету Білецької сільської ради на 2020 рік.
  22. Про передачу міжбюджетних трансфертів до Тернопільського обласного бюджету.
  23. Про передачу міжбюджетного трансферту до Тернопільського районного бюджету.
  24. Про передачу майна.
  25. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд.
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.
  29. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Чистилів Білецької сільської ради.
  31. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Івачів Горішній Білецької сільської ради.
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Івачів Долішній Білецької сільської ради.
  33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування громадських та релігійних організацій.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду та затвердження нормативно грошової оцінки.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під виробництво технічної бази комунальному підприємству «Добробут».
  39. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Великий Глибочок.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо встановлення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо встановлення земельної ділянки для обслуговування свинарника для подальшої передачі в оренду.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на конкурентних засадах.
  43. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  45. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  46. Про погодження дозволу на розроблення відповідної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  47. Про включення в перелік об’єктів нерухомого майна та земельних ділянок для першочергового продажу.
  48. Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок.
  49. Про відмову в надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  50. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівель сільськогосподарського виробництва.
  51. Про відмову в виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  52. Про відмову в виділенні земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  53. Про внесення змін в рішення сесії сільської ради № 715 від 27.09.2019.
  54. Про скасування рішення сесії сільської ради № 145 від 10.08.2017.
  55. Про скасування рішення сесії сільської ради від 25.11.2019 № 990.
  56. Про затвердження Положення про уповноважену особу з публічних закупівель та визначення уповноваженої особи з публічних закупівель.
  57. Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти.
  58. Про порядок найменування та перейменування назв вулиць, провулків, проспектів, площ, скверів, споруд та юридичних осіб на території Білецької сільської ради.
  59. Про внесення змін в Правила поховання на кладовищах на території населених пунктів Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.
  60. Про співпрацю з Тернопільським обласним благодійним фондом «АПОСТОЛ».
  61. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

ІІІ. З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019, пленарне засідання Білецької сільської ради провести за відсутності запрошених, представників громадськості, виключно у складі сільського голови, заступника сільського голови, секретаря сільської ради, депутатів сільської ради, в.о. старост, доповідачів, представників виконавчого апарату сільської ради.

ІV. Контроль за даним розпорядженням залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                     Дмитро МАЛИК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних