Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Своє 92-ліття відсвяткувала жителька села Ігровиця Яворська Анна Антонівна.

Дата: 23.07.2024 16:13
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

Привітати іменинницю поспішили Білецький сільський голова, Дмитро Малик, та виконуюча обов‘язки директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради – Ольга Рудакевич. Вони побажали Анні Антонівні любові та тепла в рідній оселі, мирного неба на українській землі, доброго здоров’я та життєвої енергії!

Не зважаючи на поважний вік, іменинниця береже у свої пам’яті спогади про минуле та ділиться пережитим. Все своє життя вона проживає у селі Ігровиця. Пам’ятає як маленькою дівчинкою ховалася до підвалу, коли через село проходив фронт Другої світової війни та як за хлівами обійстя солдати рили шанці. Згадує і про національну підпільну боротьбу ОУН-УПА, адже знала багатьох місцевих хлопців, старших за неї, що відали свої життя за Україну. Пригадує обшуки та облави, коли її юну посилали попередити українських повстанців. Анна Антонівна працювала у місцевому колгоспі. У віці 44 років стала вдовою, маючи на руках п’ятеро дітей. Сама поралася біля господарки, виховувала дочок та всіх видала заміж. Іменинниця радіє своїй великі родині, онукам і правнукам, що є для неї міцною опорою! Онуки Анни Антонівни воюють на фронті, захищаючи Батьківщину від москалів, а вона молиться та просить Бога про мир і спокій на рідній землі. Великий подарунок Анна Антонівна отримала на свої уродини, адже у той же день народився найменший правнучок!

Дякуємо іменинниці за безцінні спогади про минуле, життєву мудрість та добро, яке впродовж життя несете у світ! Бажаємо земних і небесних благ, піднесення духу та тілесних сил, щоб зустріти перемогу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних