Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Білецької сільської ради.

Дата: 16.07.2024 12:51
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

Засідання виконавчого комітету Білецької сільської ради провів сільський голова Дмитро Малик. На початку присутні на засіданні хвилиною мовчання вшанували загиблих українських воїнів і жертв війни.

Фото без опису

Найперше члени виконавчого комітету заслухали звіт поліцейських офіцерів громади та результати службової діяльності перед Білецькою територіальною громадою за перше півріччя 2024 року. Доповідав майор поліції Юрій Яржемський, зокрема він розповів про протидію випадкам домашнього насильства та статистку правопорушень у селах громади.

Фото без опису

Далі члени виконавчого комітету заслухали та затвердили низку звітів за І півріччя 2024 року: Про виконання дохідної та видаткової частини бюджету Білецької сільської ради, Про використання бюджетних коштів Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг», Про використання бюджетних коштів комунального підприємства «Великоглибочецьке», Про використання бюджетних коштів Відділом освіти, Про використання бюджетних коштів КНП «Центром первинної медико-санітарної допомоги», Про використання бюджетних коштів Відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини.

Далі розглядалося питання про тимчасове затвердження норм списання пального та про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва.

Фото без опису

У ході засідання вирішили ряд питань соціального характеру: Про визначення обсягу компенсації витрат власників жилих приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб, Про встановлення опіки над дитиною-сиротою та її майном, Про призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, та Про відмову у призначенні компенсації особам, які надають соціальну послугу на непрофесійній основі.

Також вирішили низку питань про присвоєння адрес житловому будинку та об’єктам будівництва для жителів громади, про надання дозволу на виготовлення проєктно-технічної документації на газифікацію житлового будинка.

На завершення засідання присутні обговорили проблеми із життя громади та шляхи їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних