Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо із днем пам’яті рівноапостольного князя Володимира Великого, Днем Української Державності та 1036-ю річницею Хрещення Руси-України!

Дата: 15.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

У житті кожної держави є визначальна подія в історії, що беззаперечно вплинула на її подальший розвиток та формування. Сьогодні, у день упокоєння князя Володимира Великого, ми із гордістю та пошаною відзначаємо День Української Державності та День Хрещення Русі-України, які повʼязані із його духовним і цивілізаційним вибором, та є фундаментом на якому розбудовується сучасна Українська Держава.

Князь Володимир Великий назавжди вписаний у нашу історію як просвітитель. Ми знаємо, що процес християнізації, був тривалим у часі та не завжди проходив із миром. Попри це важко відкинути його внесок у становлення Русі, як могутньої та впливової держави тогочасної Європи! Зерна християнства переплелись із давніми традиціями та принесли великі плоди у нашій самобутній культурі!

Сьогодні триває світоглядна боротьба нашого народу проти ворога-московита, який посягає на наш святий спадок. Упродовж багатьох століть він робив все, щоб викривити історію та забрати те, що по праву належить лише нам! Українське державотворення, яке сягає давніх княжих часів, на загал є основою перешкодою для російського імперіялізму, що несе загрозу для світової спільноти. Віримо, що всі спроби агресора зазнають поразки, адже брехні не перемогти правду!

Шлях боротьби тернистий… Наше серце здригається від ударів ворога та з болем стикається у жалобі. Ми оплакуємо вірних синів і дочок України, що загинули у бою за нашу землю. Їхня велика сила та рішучість спрямовують нас продовжувати боротьбу, берегти національну культуру та підносити величне ім’я України по цілому світі! У складних умовах війни ми плекаємо надію, працюємо, допомагаємо та боремося, адже наше майбутнє у незалежній державі, яка була, є і буде!

Щиро вітаємо з цим величним днем у якому лежить духовна та державна основа українського буття! Хай віра та все надбання святого Володимира Великого скріплює дух нашого народу та єднає навколо Золотоверхого Києва! Хай за молитвами рівноапостольного князя Господь благословить всіх нас і оберігає! Зичимо сил, здоров’я та добра нашим захисникам, волонтерам, лікарям і всім, хто у різний спосіб вкладає свою лепту в перемогу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних