Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У КЗ «Мшанецька ЗОШ І-ІІІ ст. Білецької сільської ради» з нагоди Всеукраїнського дня практичного психолога було проведено захоплюючий Тиждень психології!

Дата: 24.04.2024 11:09
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Тиждень психології став важливою подією для всього навчального закладу, де вчителі та учні занурилися у світ психологічних знань та вражень. Протягом тижня наші учні отримали унікальну можливість дізнатися більше про важливі аспекти психології, які допоможуть їм краще розуміти себе та оточуючих.

Фото без опису

Цей Тиждень психології почався з акції "Психологічні нагадування", де кожен з учасників – від учнів до вчителів – зміг переглянути свої думки та емоції з нової перспективи. Практичним психологом Пошвою Д. М. були проведені заходи, які включали у себе цікаві заняття з елементами тренінгу для 5 і  6 класів, де кожен міг поділитися своїми думками та враженнями.

Фото без опису

Здійснюючи подорож "У світі психології", учні початкових класів зрозуміли, що таке психологія та як вона пов'язана з їхнім повсякденним життям. Учні 7-8 класів взяли участь у квест-грі «Загадкова психологія», де вони отримали можливість випробувати свої знання та розвивати навички в різних аспектах психології.

З учнями 9-11 класів проводилось профорієнтаційне заняття «Вдалий вибір професії», яке стало чудовим способом зрозуміти важливість злагодженості між професійними і особистісними цілями. Крім того, психолог підготувала цікаві акції, такі як "Екран емоцій", "Дерево бажань", "Наші думки", "Паркан відвертості" та скринька "Лист психологу", які допомогли кожному зануритися в глибини власної психологічної свідомості.

Фото без опису

Тиждень психології став не лише сприятливим середовищем для збагачення знань, але й відкрив нові горизонти саморозвитку та розуміння для всіх учасників нашої шкільної спільноти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних