Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Публічне громадське обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дністра (2025-2030)!

Дата: 15.04.2024 16:18
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

25 квітня 2024 року у м. Івано-Франківськ у рамках Програми ЄС «EU4Environment Water Resources and Data» та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» відбудеться громадське обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дністра (2025-2030).

Захід відбудеться у форматі засідання. Також до заходу можна долучитись в режимі відеоконференції.

Участь у публічному обговоренні можуть брати усі соціальні групи та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення, в тому числі і водокористувачі, суб’єкти господарювання, органи місцевого самоврядування.

До заходу можна долучитися за попередньою реєстрацією. Заявки для участі у заході приймаються до 12.00 год. 23 квітня 2024 року в електронному вигляді на електронну адресу: vodaif@vodaif.gov.ua, контактна особа, Трач Мар’яна Ігорівна, телефон: 0987850671 або зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/2tXspmUaQSmnUW4F7.

У заявці про бажання взяти участь у заході необхідно обов’язково вказати контактні дані представників, які візьмуть участь в обговоренні, а саме прізвище, ім’я, по батькові, посаду та найменування організації (за наявності), контактний телефон та електронну адресу.

Інформація про місце проведення, час проведення та посилання щодо підключення до відеоконференції з публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дністра (2025-2030) буде надіслана зареєстрованим учасникам на вказані у заявці електронні адреси.

З текстом проєкту Плану управління річковим басейном Дністра можна ознайомитися на сайті Держводагентства https://davr.gov.ua/plan-upravlinnya-richkovim-basejnom-dnistra34.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних