Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дата: 10.04.2024 15:29
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

2 квітня 2024 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Його провів Білецький сільський голова Дмитро Малик.

На порядку денному розглядали актуальні питання щодо випередження надзвичайних ситуацій, зокрема: про заходи щодо попередження пожеж в природних екосистемах, зокрема із запобігання та протидії пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь; про стан підготовки місць масового відпочинку людей на водних об’єктах; про стан та заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки у культових споруда; про попередження виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з загрозою падіння аварійних дерев на проїжджу та пішохідну частину біля перехрестя автомобільних доріг Р-39 та Р-41; про тимчасове зняття заборони на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв  та пива на території Білецької сільської ради.

На засіданні комісії доповідали голова комісії Дмитро Малик, секретар комісії Віталій Когут, Володимир Дубина – заступник начальника Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області, Тарас Пирч – провідний інспектор ВЗНС Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області та Ігор Дзюбановський –начальник 3 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Зважаючи на високий рівень небезпеки, пов’язаний із пожежами в екосистемах, на засіданні прийнято План заходів з протидії пожежам у лісових масивах, природних заповідниках, на торфовищах, сільгоспугіддях, інших земельних ділянках на території Білецької сільської ради у весняно-літній період 2024 року.

Також ухвалено ряд інших рішень, що покликаний випередити надзвичайні ситуації на території Білецької сільської ради.

Фото без опису

 

Вкотре закликаємо жителів Білецької громади дбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних і близьких, дотримуватись правил пожежної безпеки та повідомляти про виникнення надзвичайних ситуацій відповідні служби!

Переглянути Протокол засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за перший квартал 2024 року можна за цим посиланням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних