A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У бібліотеці села Івачів Горішній відбулася зустріч "Історія Івачева Горішнього вустами старожилів".

Дата: 03.04.2024 13:15
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

У неділю, 31 березня 2024 року, всі бажаючі мали змогу послухати цікаві розповіді тих, хто творив історію села Івачів Горішній та зберігає живу пам'ять про події минулого рідного краю.

Фото без опису

На фейсбук-сторінці клубу та бібліотеки села Івачів Горішній бібліотекар і завідувач клубу Наталя Боднарчук ділиться враженнями від проведеного заходу:

"31 березня, в нашій бібліотеці відбулась надзвичайно цікава зустріч. На неї були запрошені старожили нашого села. Це люди поважного віку, найстаршій 95 років. Зважаючи на те, що наш Івачів невеликий, тішить, що й досі, маємо таких поважних жителів. Адже, доки вони є з нами, маємо можливість розпитати все, чого не знаємо про минуле, чого не прочитаємо в книжках чи інтернеті.

Приємно, що незважаючи на такий вік, усі мають хорошу пам'ять та почуття гумору. Скажу чесно, вони ще ті жартівники. Спілкуючись з бабусями та дідусями, геть не помічаєш величезної різниці у віці. Складається враження, що розповідають про вчорашні чи позавчорашні події.

Надзвичайно багато цікавого та корисного почерпнули для себе всі учасники зустрічі. Такі заходи варто проводити частіше. Це пізнавально, цікаво та корисно. А ще мені здалось, що такі люди прагнуть щоб їх вислухали, вони хочуть поділитись пережитим, а воно було складне й повчальне. Щиро вірю, що це не єдина така зустріч. Дякую всім, хто не залишився байдужим".

Фото без опису

Велика подяка організаторам зустрічі та нашим дідусям і бабусям! Це неоціненний скарб нашої історії. З неї, немовби із керниці, чертаємо сили та натхнення, вдивляємось у події минулого, щоб творити славне майбутнє!

Многих літ, міцного здоровля та щедрих Божих благословінь нашим старожилам! Невичерпної енергії та творчих злетів, успіхів та гараздів організаторам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних