Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сьогодні вшановуємо українських добровольців!

Дата: 14.03.2024 13:12
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

День українського добровольця – свято, яке відзначається в Україні 14 березня на честь українських добровольців. Вірні сини і дочки, справжні патріоти України, першими стали на захист Батьківщини від зазіхань московського агресора. Українські добровольці стали символом жертовної любові, стійкості та відваги!

Десять років тому у цей день перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нових Петрівцях для формування першого добровольчого батальйону, з  якого  згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького. Вони стали до боротьби за свою державу у складних обставинах, коли наша армія була розграбована запроданцями та лобістами москви.

Внесок добровольчих батальйонів у перші дні повномасштабного вторгнення московії надзвичайний! Вони покинули цивільне життя та вирушили до околиць Києва та інших місць бойових дій, щоб спинили ворожу навалу. Сміливості та мужності українців дивувався цілий світ! Ми показали, що єдність, завзяття та жертовність – це наша сила! Не маючи великого забезпечення зброєю та іншими необхідними речами, українці вистояли у перші дні агресії у 2014 році та у 2022 році, продовжують боротись і сьогодні!

У той час коли перші добровольчі батальйони стримували захист ворога, почили формуватися різні волонтерські організації та установи, спрямовані на підтримку наших захисників та забезпечення їх всім необхідним. Також прибували добровольці із різних країн вільного світу, щоб допомогти нашій державі вистояти перед навалою москалів.

Ми схиляємось із вдячністю перед нашими добровольцями, багато із них продовжують боротьбу, багато відійшло у засвіти! Їхнє життя уславлене чинами поколінь борців за волю України! Їхня жертва на вівтар свободи рухає нас до безкомпромісної боротьби та перемоги!

Хай подвиг українських добровольців підносить наш дух, скріпить патріотичні почуття та усвідомлення, що вклад кожного українця у визволення рідного краю від окупантів є надзвичайно важливим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних