Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У День Героїв Небесної Сотні у школах громади відбулися пам’ятні заходи.

Дата: 22.02.2024 11:25
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

«20 лютого – День вшанування памʼяті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за незалежність та свободу України. Ця дата є символом мужності, патріотизму та відданості ідеалам.

У нашій школі ми також відзначаємо День Героїв Небесної Сотні. Для цього ми підготували ряд заходів, які допоможуть учням краще розуміти значення цього дня.

Нехай пам’ять про них завжди живе в наших серцях, а їхні вчинки надихають нас на великі справи!», – зазначають на фейсбук-сторінці Плотицької школи.

Фото без опису

«20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність.», – повідомляють на фейсбук-сторінці Великоглибочецької школи.

Фото без опису

«Герої не вмирають – перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у класах пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Також вся шкільна родина долучилась до поминальної панахиди біля пам'ятника Героям Небесної Сотні в с. Ігровиця.» , – повідомляють на фейсбук-сторінці Ігровицької школи.

Фото без опису

У Мшанецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Захід підготували учні 9, 10 та 5 класів під керівництвом учителя української мови та літератури Лисої М.М.

Фото без опису

Учні початкових класів Мшанецької ЗОШ І-ІІІ ст. до дня вшанування Героїв Небесної Сотні провели тиху акцію пам'яті, розвісивши на деревах біля школи власноруч виготовлених Ангеликів.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних