A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася 49 сесія Білецької сільської ради.

Дата: 15.02.2024 16:55
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

15 лютого 2024 року відбулася 49 сесія Білецької сільської ради. Сесію провів голова Білецької сільської ради Дмитро Малик.

На початку засідання хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників України та жертв війни, учасників бойових дій на території інших держав. Далі присутні на засіданні депутати спільно помолилися, проспівали гімн України та насамперед заслухали порядок денний сесії.

Під час засідання сесії депутати заслухали та затвердили звіти про виконання бюджету та про виконання видаткової частини бюджету Білецької сільської ради за 2023 рік.

Також депутати заслухали та затвердили звіти про використання бюджетних коштів за 2023 рік Відділом освіти та Відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини, КЗ «Центр надання соціальних послуг», КП «Великоглибочецьке», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради.

Далі перед присутніми на сесії Білецький сільський голова Дмитро Малик звітував про роботу виконавчих органів ради за 2023 рік. Після того відбулось коротке обговорення у формі питань/відповідей. У цілому Звіт Білецького сільського голови депутати затвердили.

Переглянути Звіт Білецького сільського голови про роботу виконавчих органів ради за 2023 рік можна, перейшовши за цим посиланням.

Далі депутати затвердили перелік видів та об’єктів суспільно корисних робіт для осіб на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2024 рік.

Важливе значення має надання дозволу для виготовлення Звіту з оцінки впливу на довкілля для об’єкта  «Нове будівництво напірного каналізаційного колектора та очисних споруд каналізації в с. Біла» з подальшим підключенням мешканців територіальної громади до каналізаційних мереж».

Під час сесії розглянуто питання про виконання Програми розвитку освіти Білецької сільської ради на 2022-2023 роки та затверджено Програму розвитку освіти Білецької сільської ради на 2024-2025 роки.

Далі депутати затвердили Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури, підвищення стійкості до кризових ситуацій Білецької територіальної громади на 2024-2025 роки, Положення про порядок ведення договірної роботи в Білецькій сільській раді, Плану роботи Білецької сільської ради на 2024 рік.

Розглядалися питання Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Білецької сільської ради, що підлягає передачі в оренду, Про передачу в оренду на аукціоні нерухомого майна комунальної власності Білецької сільської ради, Про передачу майна комунальної власності з балансу Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області на баланс Білецької сільської ради.

Депутати проголосували за взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та затвердження протоколу електронного аукціону № LLE001-UA-20240122-06674.

Надзвичайно важливим було прийняття двох рішень щодо надання фінансової підтримки військовим частинам ЗСУ в загальному на суму близько 5 млн. 500 тис. грн.

Депутати проголосували про повернення майна з оперативного управління та користування в комунальну власність Білецької сільської ради.

Згідно громадського обговорення депутати прийняли рішення про перейменування вулиць у селах громади:

  • Гагаріна на Степана Бандери в селі Чистилів.
  • Гагаріна на Степана Бандери в селі Плотича.
  • Гагаріна на Героїв України в селі Ігровиця.
  • Пролетарська на Соборна в селі Хомівка.

У ході засідання були внесені зміни до бюджету на 2024 рік.

Далі депутати розглянули низку земельних питань:

  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності для будівництва то обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування в межах населеного пункту с. Дітківці.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання за адресою с. Ігровиця.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності за межами населеного пункту с. Біла.
  • Про надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с. Чистилів.
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Плотича та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «ЮТК».
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій гідрологічного заказника місцевого значення «Горішньоівачівський» в межах та за межами населеного пункту с. Івачів Горішній на території Білецької сільської ради.
  • Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Осінь 2023» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної, та іншої промисловості, що знаходиться за адресою с. Великий Глибочок.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (столярний цех), що розташована за адресою с. Чистилів.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу ТОВ ВКФ «БМ ЛТД».
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності (земельні ділянки запасу), за межами населеного пункту с. Дітківці.
  • Про надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу по зміні цільового призначення земельної ділянки в с. Івачів Долішній ТзОВ «Транс Максима».
  • Про затвердження витягу із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території с. Ігровиця та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «ЮТК».
  • Затвердили детальні плани територій та різну технічну документацію із землеустрою для жителів громади.
  • Надали низку дозволів на виготовлення детального плану територій та різної технічної документації із землеустрою для жителів громади.

Також вирішили питання про надання одноразової матеріальної допомоги.

Серед іншого розглядалися актуальні питання із життя громади, що потребували оперативного вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних