Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Непереможна Україна» – виховний захід національно-патріотичного спрямування.

Дата: 25.01.2024 09:10
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

За матеріалами статті на сайті Центру аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області.

23 січня 2024 року, комунальна установа Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» за підтримки засновника Благодійного Фонду Андрія Богданця – “Допоможемо разом” та керівництва Західноукраїнського національного університету організувала виховний захід національно-патріотичного спрямування, присвячений Дню Соборності України.

Фото без опису

Учасники цього дійства – 30 старшокласників Волочиської територіальної громади Хмельницької області та 450 учнів закладів загальної середньої освіти Тернопільщини із сімей загиблих військовослужбовців ЗСУ та родин, чиї батьки нині боронять нашу країну від ненависного ворога.

Фото без опису

Розпочали захід із вшанування хвилиною мовчання усіх полеглих, які віддали життя у боротьбі за свободу, соборність та незалежність України.

З вітальним словом до присутніх звернулися: начальник навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковник – Іван Бугай, перший заступник голови Тернопільської обласної ради – Володимир Болєщук, народний депутат України, засновник Благодійного Фонду “Допоможемо разом” – Андрій Богданець, матері полеглих українських Героїв, військовослужбовці Збройних Сил України, представник Волочиської громади Хмельницької області.

Програма заходу була напрочуд насиченою: спілкування (ток-тайм) учнівської молоді Волочиської міської ради і територіальних громад Тернопільської області, зустріч з військовими ЗСУ та представниками Західноукраїнського національного університету, святковий концерт, вручення подарунків.

Фото без опису

Дякуємо засновнику Благодійного Фонду “Допоможемо разом” – Андрію Богданцю, за підтримку та солодкі подарунки і тим людям, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління.

Маємо тверде переконання й важливу необхідність у проведеннях таких заходів. Адже, це сприятиме формуванню в молодих громадян України високих патріотичних рис, національної свідомості й людської гідності, відродженню та підтримці росту паростків духовності, поглибленні знань про історичний факт злуки українського народу, незабутні факти героїки та культурних надбань минулого й сучасного нашої держави. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних