Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Мультики для зимового настрою: добірка для дітей.

Дата: 16.01.2024 08:48
Кількість переглядів: 42

На «Суспільному» створили тематичну добірку з п’яти мультфільмів та казок на дитячому YouTube-каналі «Бробакс».

Прем’єра різдвяного епізоду «Бробакс Шоу» з Лео та Елвіном Буша. E новому випуску шоу ведучі Лео та Елвін допоможуть батькам підготуватися до свята, а також дізнаються про традиції Різдва в Україні. Хлопці разом з кухарем приготують святкову кутю, виготовлять різдвяну прикрасу-оберіг родини та оселі й заспівають колядки разом з учасниками фольк-студії «Правиця». Епізод вже можна переглянути на каналі «Бробакс».

«Я святкую» — різдвяна серія анімаційного мультсеріалу «ТОТО». У святковій серії Тото разом з родиною та друзями прикрашає ялинку, співає різдвяні пісні, а дядечко Піф ділиться рецептом фірмових імбирних коржиків. Родина Тото щиро запрошує на гостину друзів, які опинилися у свята далеко від дому. Герої мультсеріалу переспівали всесвітньо відомий твір «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича. Різдвяна серія доступна на каналі «Бробакс».

Аудіоказка «Киць-киць, місячний киць» | Казка на ніч. Аудіоказка Катерини Трофимової «Киць-киць, місячний киць» за книжкою «Читаємо перед сном» розповідає про те, як з’являються хороші сни. Дівчинка Злата прокинулася і побачила гарненького кота, якого звуть Місячний Киць. Котик розповів, хто створює сни і як саме вони виникають. Прочитала казку ведуча Суспільного Анна Заклецька. Прослухати аудіоісторію можна на каналі «Бробакс».

«Я можу» — зимова серія анімаційного мультсеріалу «ТОТО 2». Серія розповідає про песика Тото, який вчиться кататися на ковзанах. А щоб навчитися кататися — потрібно багато тренуватися. Тато пояснює Тото, що помилятися не страшно, варто лише продовжувати старання. Серія доступна на каналі «Бробакс».

«Одяг і погода» — серія мультсеріалу «Маленький Бу». Мультфільм розповідає про те, як монстрик Бу вчить Славка одягатися по погоді. Коли на вулиці холодно і треба тепло вдягнутися, щоб піти гуляти. А Соля вчить одягатися зручно та спершу звертати увагу на прогноз погоди. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних