Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Б’ється Україна, але колядує!»

Дата: 05.01.2024 11:08
Кількість переглядів: 252

У найтемніші часи видно найсвітліших людей! Нинішні зимові свята в обставинах воєнного часу сповнені тривоги та переживань, але вістка про народження Богодитяти розвіює всякий страх, особливо тоді коли її голосять діти! Ця вістка була сповнена великої мети – підтримки наших захисників.

Дякуємо нашій молоді, що від хати до хати у селах громади перейшла із вертепом та принесла «дар цінніший – віру серця і любов щиру»! Любов до своєї землі, до наших воїнів та всіх, хто радо приймав та щедро офірував для підтримки наших збройних сил.

Дякуємо організаторам та учасникам, всім хто підтримував і сприяв у цій благородній справі.

«Так, підтримуючи давні українські традиції, Вертеп села Великий Глибочок приніс користь для нашого війська, зібравши 72720 грн на дрони, яких Захисникам сьогодні критично не вистачає.

Ці кошти вже перераховані на спільний рахунок громадської організації, з якого буде здійснюватись закупівля.», – повідомляє пан Роман Жаровський.

Фото без опису

Учасники Великоглибочецького вертепу: Максим Власенко (Козак), Максим Загірський (Смерть), Тарас Молінський (Пастух), Микола Юськів (Хайка), Назар Свирида (Цар Єгипту), Назар Юськів (Цар Ірод), Василь Копко (Цар Індійського народу), Вадим Куніц (Воїн), Захарій Федюк (Цар), Владислав Сендецький (Жид), Олександр Левицький (Пастух), Володимир Довгань (Чорт), із Вифлиємською зіркою Назар Ординанс (Ангел).

«Свідома Молодь з Церква Святого Миколая с. Біла не тільки дарувала Різдвяні привітання людям, а й змогла назбирати кошти на придбання 2-х FPV-дронів для порятунку життя нашим Захисникам!», – повідомляє пані Василина Новосад.

Фото без опису

Учасники вертепу парафії святого Миколая села Біла: Палубяк Матвій, Козій Софія, Ковальчук Вікторія, Дубчак Вікторія, Данилишин Олег, Новосад Христина, Білоус Марта, Семенина Максим, Мацюк Назарій, Пилипчук Діана, Мізь Віктор.

«У селі Ігровиця маленький посівальник, учень 3-го класу, Давид Литвин вирішив віддати власні кошти на ЗСУ. Маленький патріот рано-вранці від хати до хати Новорічним засіванням зібрав 5100 грн, і вирішив віддати їх нашим захисникам», – повідомляє завідуюча будинку культури села Ігровиця Юлія Чупик.

У будинку культури села Ігровиця також пройшов збір «Колядуємо для солдатів». Зібрані кошти використають для прохань та потреб наших захисників і прозвітують.

З нами Бог – це своїм прикладом засвідчують наші діти, їхні батьки, організатори та всі небайдужі люди! Народ, що шукає сил у своєму корінні та вірі в Бога не можливо перемогти! Народ, що засвідчує любов до своєї землі не багатослів’ям, а добрими ділами розуміє правдиву суть патріотизму! Ваша пожертва є цінним вкладом у перемогу нашого народу над московським Іродом. Хай Господь оберігає вас та обдаровує всіма необхідними ласками! Хай ці дрони збережуть життя наших воїнів та допоможуть визволити Україну від ворога!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних