Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З нагоди дня святого Миколая для дітей громади організували урочисте дійство.

Дата: 11.12.2023 11:26
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Святого Миколая чекають дорослі та малі, адже він приносить до наших осель світло Божої любої, підтримки, тепла та щастя. Час його приходу сповнений очікуваннями дива, подарунків та сюрпризів. Вже стало доброю традицією допомагати святому Миколаю і дарувати подарунки на свідчення відкритого та доброго серця!

Для дітей військослужбовців, учасників бойових дій, багатодітних та малозабезпечених, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей з обмеженими можливостями, з нагоди дня святого Миколая, сектором служби у справах дітей Білецької громади спільно із Відділом культури організовано урочисте дійство, під час якого відбувалася роздача солодких подарунків.

Фото без опису

Так, у клубі села Біла діти разом із ведучими та батьками чекали приходу святого Миколая і відгадували загадки про прекрасний зимовий час.

Фото без опису

До присутніх на святі звернувся Білецький сільський голова Дмитро Малик та привітав їх із днем пам’яті святого Миколая Чудотворця. Він побажав, щоб кожна оселя сповнилася щедрих Божих дарів, а в очах наших дітей у цей складний час ми бачили святкову радість та щастя!

Фото без опису

Далі, на радісний заклик дітей, прибув святий Миколай. Він запитав діток: чи всі були чемні, чи помагали батькам, чи добре вчились? На що в один голос почув ствердну відповідь – «Так»!

По черзі дітки підходили до святого Миколая, розповідали віршики та співали пісень, отримуючи за це солодкі подарунки! На цій радісній ноті свято для найменших жителів громади завершилось.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних