A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо із Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 13:07
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Традиційно 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Сьогодні ми вітаємо людей, що своєю повсякденною працею сприяють розвитку сіл і міст України, шукають шляхи вирішення різноманітних питань на місцевому рівні та покликані служити людям, які обрали їх та довірили керівництво територіальними громадами. Великою мірою цей день присвячений кожному громадянину України, що має право обирати і бути обраним!

Вітаємо жителів нашої громади та дякуємо за довіру і розуміння. Разом ми багато чого досягнули, але ще більше постає перед нами цілей та можливостей! Віримо, що у доброму здоров’ї, самовідданій праці та єдності ми пройдемо шлях розвитку та піднесення й досягнемо процвітання Білецької громади!

Вітаємо депутатів та працівників органів місцевого самоврядування, що натхненно, із великою відповідальністю, кожен день спрямовують свої зусилля для розбудови рідного краю! Ми дякуємо за вашу працю та неоціненний вклад у розвиток Білецької громади! Війна принесла свої корективи у життя кожного, але своєю працею та злагодженістю ви стараєтесь задовільнити потреби жителів громади та створити безпечні умови для їх праці й зростання!

Бажаємо вам соломової мудрості у прийнятті рішень, натхнення та нових звершень у щоденних клопотах! Хай на всі нові виклики та випробування знаходиться оперативне та якісне рішення, виключно в інтересах громади! Хай Всемилостивий Господь допомагає на вашому життєвому шляху у служінні громаді, утішає та укріпляє, благословляє та обдаровує повнотою земних і небесних благ!

Дякуємо нашим мужнім захисникам, що оберігають нас! Ви щодня віддає свої сили та жертвуєте найдорожчим для мирного життя України, її розвитку та майбутнього! Ви, ризикуючи своїм життям, забезпечуєте безпеку і здатність розвивати нашу громаду! Ми маємо святий обов’язок підтримати вас та зробити все, щоб край із якого ви вийшли та за який воюєте процвітав!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних