A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання 46-ї сесії Білецької сільської ради.

Дата: 30.11.2023 15:08
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Сесію провів голова Білецької сільської ради Дмитро Малик.

На початку засідання депутати спільно помолилися та проспівали гімн України. Далі хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників України, жертв війни та всіх невинно вбитих і голодом заморених в роки Голодоморів.

Насамперед присутні на засіданні депутати заслухали порядок денний сесії та внесли зміни до місцевих податків і зборів на території Білецької територіальної громади.

Депутати прийняли зміни до Переліку першого типу обʼєктів комунальної власності Білецької сільської ради, що підлягає передачі в оренду.

Питання про внесення змін до Переліку обʼєктів малої приватизації комунальної власності Білецької сільської ради, які підлягають приватизації у 2023 році, та про надання дозволу на приватизацію обʼєкта комунальної власності Білецької сільської ради шляхом продажу на аукціоні з умовами та передачу в оренду на аукціоні нерухомого майна комунальної власності Білецької сільської ради (частина приміщень Будинок дитячого відділу та Будинок терапевтичного відділення колишньої Тернопільської районої лікарні, що знаходяться у селі Велиий Глибочок, а також нежитлове приміщення магазину у селі Великий Глибочок по вул. Зелена) не набрали необхідної кількості голосів.

Далі розглядалося питання про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації щодо капітального ремонту упорядження фасаду будівель Мшанецької школи.

Депутати затвердили Положення про Громадський бюджет в Білецькій територіальній громаді.

Положення про публічні електронні консультації  з громадськістю з питань, віднесених до компетенції Білецької територіальної громади депутати не затвердили.

Депутати прийняли рішення щодо прийняття у комунальну власність Білецької сільської ради та взяття на баланс вулиць (доріг) населеного пункту с. Біла та затвердили Схеми санітарного очищення населених пунктів Білецької територіальної громади.

Важливим був розгляд питань про затвердження проектно-кошторисної документації для будівництва свердловини для резервного водопостачання об’єктів  соціальної сфери в селі Біла, для будівництва спортивного залу з приміщенням подвійного призначення із захисними властивостями ПРУ в селі Чистилів та капітального ремонту будівлі комунальної власності Білецької сільської ради за адресою вул. Галицька 52 в с. Чистилів Тернопільського району Тернопільської області для реалізації «Програми енергозбереження та енергоефективності Білецької сільської на 2022-2023роки».

Також депутати внесли зміни до програми фінансової підтримки військовій частині ЗСУ та до місцевого бюджету.

Депутати затвердили новий Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Білецької сільської ради, у який увійшли оформлення та видача паспорта громадянина України, оформлення та видача паспорта для виїзду закордон, а також оформлення та видача посвідки на постійне проживання.

Депутати внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету Білецької сільської ради.

У ході сесії депутатами розглянуто низку земельних питань, серед яких варто виділити наступні:

  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування в межах населеного пункту с. Великий Глибочок.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, (земельні ділянки загального користування, які використовуються, як внутрішньо-квартальні проїзди, пішохідні зони), в межах населеного пункту с. Івачів Долішній.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності (земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування) в межах населеного пункту с. Великий Глибочок.
  • Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Плотича.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в межах населеного пункту с. Дітківці.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в межах населеного пункту с. Дітківці.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель водного фонду комунальної власності на території Білецької сільської ради.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту, в межах населеного пункту с. Біла.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами с. Великий Глибочок.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності, земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) у селі Ігровиця.
  • Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміни її цільового призначення з метою продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення за межами населеного пункту на території Білецької сільської ради.
  • Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств машинобудівної, переробної та іншої промисловості, які розташовані на території с. Біла.
  • Затвердили детальні плани територій та різну технічну документацію із землеустрою для жителів громади.
  • Надали низку дозволів на виготовлення детального плану територій та різної технічної документації із землеустрою для жителів громади.
  • Затвердили низку витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної енергії в межах населених пунктів громади.

Також вирішили питання про надання одноразової матеріальної допомоги.

Думки депутатів розділилися щодо питання про передачу частини приміщення (підвалу) дитячого садка у с. Біла на баланс Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради для організації спортивного гуртка для дітей громади. Дане питання проголосували із другої спроби.

Серед іншого розглядалися актуальні питання із життя громади, що потребували оперативного вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних