Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Школа FLASH: безкоштовне вивчення англійської мови, що дає результат.

Дата: 28.11.2023 09:20
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

За матеріалами статті на сайті Освіта.ua.

Школа англійської мови FLASH, яка має 16-річний досвід викладання, запрошує учнів 1–9 класів безкоштовно вчити англійську мову за допомогою благодійного проєкту «Діти – майбутнє України».

Чому Школа FLASH може гарантувати результат?

Перша причина – багато практики та уваги до дітей. Кожна дитина відчуває себе важливим учасником навчального процесу та активно бере в ньому участь.

Друга причина – кваліфіковані викладачі, що вміють знайти підхід та зацікавити кожну дитину! Не раз випускники проєкту у своїх відгуках запевняли, що англійська відтепер – їх улюблений предмет.

Третя причина – різні види діяльності на уроці та вдома: робота у групах, самостійна, інтерактивні онлайн вправи, вправи на швидкість та пам'ять... Усе це дозволяє дітям вивчити тему з різних цікавих сторін.

Четверта причина – унікальні авторські методики викладачів Школи FLASH, які дозволяють тримати увагу дитини на навчанні від початку і до кінця.

«Діти – майбутнє України»

Благодійний проєкт «Діти – майбутнє України» був створений школою англійської мови FLASH ще на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

За 18 місяців існування проєкт «Діти – майбутнє України» об'єднав навколо себе більше 30 тисяч дітей з усієї України та п'яти країн Європи.

Мета проєкту – показати дітям та їх батькам, що англійська може бути доступною, цікавою та головне – результативною.

Наразі у батьків є можливість обрати навчання для дитини серед таких варіантів:

  • курс «READING MASTER Elementary» – для дітей 1–2 класів. Вивчаємо англійську абетку та основний звук кожної з літер. Читаємо слова;
  • курс «READING MASTER Pro» – для дітей 3–4 класів. Вивчаємо 38 правил читання складних буквосполучень та досягаємо впевненого читання;
  • курс «DOCTOR GRAMMAR» – для дітей 5–9 класів. Вивчаємо 6 основних граматичних часів та прибираємо «кашу у голові» щодо цієї граматики.

Кожна дитина безкоштовно отримає самі уроки онлайн та на платформі, електронний підручник та сертифікат про завершення навчання.

Після фінішу курсу учням проєкту «Діти – майбутнє України» надається можливість додатково отримувати корисну навчальну інформацію у телеграм-каналі, який щодня веде кваліфікований викладач школи FLASH. Це дозволяє підтримувати рівень знань у тонусі та додатково зацікавлювати дітей у вивченні англійської мови.

Реєстрація та детальна інформація доступна на сайті проєкту «Діти – майбутнє України».

Після реєстрації на сайті відбудеться автоматичне приєднання до телеграм-каналу проєкту, де проходить поділ дітей на групи з різними розкладами.

Також там можна ознайомитись детальніше з правилами та поставити всі питання адміністратору. Нові старти груп відбуваються щотижня.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних