A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Делегація Білецької сільської ради взяла участь у Другій Міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy.

Дата: 17.11.2023 15:59
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Друга Міжнародна виставка-конференція проходила у виставковому центрі «WARSAW EXPO XXI» протягом 14 та 15 листопада 2023 року.

Фото без опису

Захід пройшов під патронатом Міністерства енергетики України та за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Республіки Польща, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн-партнерів ЄС.

Він став офлайн платформою для проєктів відновлення, матеріалів, технологій, обладнання та інвестицій, необхідних для відновлення зруйнованої війною економіки України, з акцентом на інфраструктуру, промисловість, енергетику та житло.

Фото без опису

ReBuild Ukraine 2.0 об’єднав у широкому форматі, на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, агенції розвитку, державні та приватні енергогенеруючі, енергорозподільчі, енергопостачальні, будівельні, архітектурні та інжинірингові компанії.

Упродовж проведення виставки діяли дві експозиції, покликані привернути увагу учасників заходу до України, а саме:

  • Національний павільйон «УКРАЇНА ТА ЇЇ ГРОМАДИ» за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.
  • Національна експозиція «ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНИ» за підтримки Міністерства енергетики України. Учасники експозиції: державні енергетичні компанії, які працюють в сферах - ядерна енергетика, електроенергетика, нафтова та газова промисловість, вугільна промисловість, «зелена» енергетика, енергоефективність, проведуть перемовини з потенційними партнерами щодо відновлення об’єктів енергетичної інфраструктури.

Фото без опису

Міжнародне співтовариство, європейський бізнес із великою прихильністю ставляться до України та підтримують її у час віроломної агресії московитів. Делегати із різних країн зазначають, що відновлення України відкриває широкі можливості для співпраці та розвитку, що вигідне для всіх сторін у час глобалізації світу.

Фото без опису

Участь у заході взяло близько 100 територіальних громад України, серед яких і Білецька територіальна громада. У складі делегації від Білецької громади були: Білецький сільський голова Дмитро Малик, начальник відділу загальної та організаційної роботи Оксана Прокіпчук, головний спеціаліст Відділу бухгалтерського обліку, економічного розвитку та інвестицій Білецької сільської ради, економіст Володимир Гудь. Разом із делегацією Білецької громади на міжнародній виставці Тернопільщину також представляли Почаївська, Лановецька громади, депутати із районної та обласної адміністрацій.

Під час Міжнародної виставки-конференції відбувся ряд заходів:

  • МІЖУРЯДОВИЙ ПРЕС-БРИФІНГ представників влади України, ЄС та інших країн світу, на якому представники країн-учасниць висловились про підходи до відновлення та обговорили конкретні механізми сталої, інклюзивної та прозорої відбудови України.
  • Топ-стейкхолдери світової енергетичної спільноти оголосили план дій щодо відбудови та розвитку енергетичної інфраструктури України.
  • Форум FIT FOR UKRAINE: ANNUAL MEETING об'єднав представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023-у році та окреслення планів на наступний рік.
  • RECOVERY CONSTRUCTION FORUM об'єднав провідні будівельні компанії України та ЄС. Головною темою зустрічей стали питання стратегічного плану відновлення, норм та процедур залучення міжнародних компаній до процесу відбудови України.
  • МАРАФОН ГРОМАД: очільники постраждалих громад презентуватимуть бачення пріоритетних проєктів реконструкції та майбутнього розвитку своїх громад за допомогою залучення інвестиційних та благодійних коштів.
  • AID & DEVELOPMENT MEETUP: висвітлення того як агенції міжнародного розвитку, NGO та благодійні організації реалізують проекти в українських громадах і як це впливає на цілі сталого розвитку.
  • URBAN.ARCH.FORUM: RENEWAL OF UKRAINE: зустріч українських та міжнародних урбаністів та архітекторів.
  • Презентація найпотужнішими виробниками із 21-ї країни світу унікальної експозиції будівельних технологій, обладнання та матеріалів, сучасного електротехнічного обладнання та «зелених» технологій, світових досягнень у будівельній та енергетичній сферах.

Під час відвідування заходів у рамках Міжнародної виставки-конференції наша делегація акцентувала увагу на залученню міжнародних партнерів та інвесторів до розбудови та покращення наявної інфраструктури Білецької громади.

Зокрема, делегація провела двосторонні зустрічі із польськими, канадськими та латвійськими представниками бізнесу та органів влади.

Фото без опису

Під час зустрічі із польською делегацією відбулося підписання Листа про намір співпраці.

Фото без опису

Під час зустрічі із канадською делегацією, а саме із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталією Цмоць, відбувся обмін контактами. Також пані посол проінформувала представників Білецької громади про наявні програми допомоги від Канади як для бізнесу, так і для органів місцевого самоврядування.

Фото без опису

Під час зустрічі із латвійською делегацією відбулося обговорення щодо пошуку перспективних партнерів для Білецької громади.

Також делегація Білецької громади налагодила прямі контакти із представниками європейського бізнесу.

Зустрічі, проведені під час ReBuild Ukraine, стали змогою розширити міжнародні зв’язки нашої громади, знайти потенційних інвесторів та партнерів, обмінятися думками щодо перспектив розвитку Білецької громади.

Ми щиро дякуємо організаторам Другої Міжнародної виставки-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy за можливість взяти участь та представити нашу громаду. Віримо, що із підтримкою міжнародних партнерів та інвесторів Україна здобуде перемогу війні та твердо стане на шлях європейського розвитку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних