A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2023 08:47
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо відносно молоде свято, яке покликане вшанувати людей, що бережуть усе багатовікове культурне надбання нашого народу. Працівники культури у найширшому сенсі цього слова – це люди, що мають найбільше розуміння цінності нашої історії, мови, пісні, традиції – усього того, що виявляє українську самобутність! У час війни, коли знову палають, руйнуються чи викрадаються пам’ятки культури, ця праця набула форми боротьби за ідентичність та пробудження національної свідомості багатьох українців.

Ми схиляємо голови перед нашими воїнами, що потом і кров’ю виборюють перемогу для нашої Батьківщини, та рівно ж вклоняємось працівникам культури, що стоять на варті українського духу, «що тіло рве до бою, рве за поступ, щастя й волю», як писав Великий Каменяр!

Ми дякуємо вам за працю, популяризацію та примноження культурної спадщини українського народу! Це покликання, адже любити щось означає присвятити всього себе та часто не чекати на винагороду! Та все ж ви гідні великої пошани у людей та високої нагороди від Господа Бога!

Ви є прикладом жертовності та самовідданої праці для кожного жителя нашої громади не лише у збереженні культури, а й у служінні потребам наших воїнів. Не одна маскувальна сітка, немов би та вишиванка, сплетена вашими руками! Як остання є видимим символом українства, то перша – засобом для її захисту!

Хай провід Божого милосердя, Його благословення та сила пробуває з вами, у робочому колективі та дорогій родині! Хай дзвінкий голос, дар слова, малювання, інших народних ремесл помножується у стократ, приносячи славу Україні та рідній громаді!

Бажаємо вам натхнення та міцного здоров’я, миру та спокою, злагоди та достатку – всіх тих гараздів, що правдиво роблять нас щасливими і радісними! Берегти культуру, немов би ділитись прадідівською мудрістю, тому бажаємо, щоби завжди, від малого до великого, люди прагнули почерпнути від вас своє, найрідніше та найдорожче!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних