A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо із святом Собору архистратига Михаїла та всіх небесних сил!

Дата: 08.11.2023 08:42
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Ікона авторства Охапкіна Олександра.

У цей день Церква спрямовує погляд вірних до Неба, вшановуючи небесних сил безтілесних, на чолі яких стоїть архистратиг Михаїл. Слово «ангел» перекладається як «вісник». Небесні духи створені Богом, покликані сповіщати людям Господню волю, охороняти їх від злих сил та постійно перед маєстатом Всевишнього засилати свої молитви та славити Його.

Вчення Церкви, згідно Святого Письма, поділяє небесне воїнство на девʼять чинів, що характеризуються різними обовʼязками. У своєму трактаті «Про небесну ієрархію» Псевдо-Діонісій Ареопагіт детально розповідає про представників духовного світу. Передання Церкви говорить нам, що кожна людина має свого ангела-хоронителя, який є поставлений Богом, для нашого захисту.

Церква у словах молитов просить небесне воїнство «відвідати тих, хто з любов’ю вірно шанує їх світлу пам’ять та спасати від усякого лиха», рівно ж вона закликає нас уподібнитися їм у молитві, утвердженні в добрі та виконанні волі Божої.

Архистратиг Михаїл є покровителем нашої столиці – золотоверхого Києва! Тому у цей день ми по особливому просимо, щоб небесний воєвода простягнув свої крила над нашою Батьківщиною та захищав її від усіх видимих та невидимих ворогів. Його імʼя «Хто як Бог» є могутньою силою та підтримкою, символом надії для кожного! 

Хай Господь благословить наш народ, пошле Своїх ангелів оберігати кожного на всіх дорогах життя, а особливо дарує витривалість та сили нашим мужнім захисникам! Хай опіка святих ангелів не залишає нас у всякий час, а дарує Перемогу, мир, спокій, підносить наші почування та зміцнює віру! Хай їхнє завітання дарує міцне здоров’я, щастя, любов та допомагає ставати кращими і завжди бути світлом для світу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних