Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО РЕЗУЛЬТАТІВ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:«Детальний план території забудови земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Біла.»

Дата: 06.11.2023 15:07
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

На виконання ст.ст.19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (зі змінами) повідомляється про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації - «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області»

 

Замовником  містобудівної документації виступила  Білецька сільська рада

Розробник містобудівної документації -  ФОП Огоньок Володимир Сергійович

Відповідна містобудівна документація розроблена на підставі Рішення Білецької сільської ради від 11.07.2023 року №3561

 

Основна мета розробки детального плану території - зміна цільового призначення території з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»

 

Громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації  – «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області» тривали з 02.10.2023 року  по 02.11.2023 року включно.

 

У період з 02 жовтня по 03 листопада 2023 року у приймальні Білецької сільської ради за адресою:  47707, Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Біла, вул. Молодіжна, буд. 19, приймались письмові пропозиції (зауваження) громадськості стосовно проєкту містобудівної документації – «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області»

 

Під час громадського обговорення проєкту містобудівної документації – «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області» письмові пропозиції та зауваження до Білецької сільської ради  не надходили.

 

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації   «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області»  відбулись 03.11.2023 року о 12:00 годині в приміщенні Білецької сільської ради за адресою:  47707, Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Біла, вул. Молодіжна, буд. 19 (сесійний зал).

 

За результатами проведення громадських слухань вся інформація внесена до протоколу №1 від  03 листопада  2023 року.

 

Громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації  – «Детальний план території забудови земельної ділянки гр. Лукашова Р.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Біла Тернопільського району Тернопільської області» відбулись без порушень, відповідно до чинного законодавства України, зокрема, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555  (зі змінами).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних