Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Прості задачі для учнів 1 класу Нової української школи.

Дата: 04.10.2023 12:16
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

За матеріалами статті на сайті Освіта.ua.

 

Проект «Розвиток дитини» спільно з Освіта.ua пропонує вчителям початкових класів та батькам скористатись робочим зошитом «Прості задачі для 1 класу».

Такий зошит допоможе дитині повторити складові задачі (умова, запитання, числові дані й шукане), закріпити знання про кроки розв’язування задач та потренувати вміння вибирати арифметичну дію, за допомогою якої розв’язується задача.

Зошит складається з десяти завдань, які розраховані на один-два тижні виконання, при цьому дитина може виконувати 1–2 завдання щодня.

Завдання робочого зошита укладено за рівнями та типами простих задач, що вивчаються в першому класі, а саме: задачі на знаходження суми двох чисел, збільшення / зменшення числа на кілька одиниць, знаходження різниці, знаходження невідомого доданка та різницеве порівняння двох чисел.

Виконуючи завдання робочого зошита, дитина закріплюватиме вміння виділяти умову задачі та запитання до неї, вчитиметься виокремлювати числові дані й шукане задачі.

Серед завдань є такі, що вчать дитину схематично зображувати умову задачі, правильно оформлювати розв’язання, дотримуючись культури запису розв’язання простих задач.

Працюючи над завданнями зошита, дитина вчитиметься виділяти в задачах відоме й невідоме, вибирати потрібну арифметичну дію.

Після опрацювання дитиною завдань робочого зошита дорослі можуть нагородити її спеціальним дипломом, який стане відзнакою за старанне і вправне виконання завдань та підтвердить набуття таких необхідних для подальшого навчання поведінкових навичок, як старанність і самодисципліна.

Перегялянути завдання можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних