Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щирі вітання із Днем вчителя!

Дата: 01.10.2023 08:03
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День вчителя. Бути педагогом – це не просто професія, а справжнє покликання та жертовна праця. Не кожному вистачить духу, такту, стримання, таланту, комунікативних навичок, не просто фактичних знань, а життєвої мудрості, щоб передати ті чи інші знання, вміння та навички дітям.

Дорогі вчителі! Ви є світлом від якого запалюються серця наших дітей до розвитку, творчості та пошуку себе. Ви формуєте світогляд своїх учнів, даючи розуміння основ наукових знань, моралі, чесності та доброти. Ви вкладаєте частинку себе у своїх вихованців з надією, що вони віднайдуть у житті власну дорогу та гідно її пройдуть!

Ваша праця є неоціненним вкладом у майбутнє нашої держави. У час війни, коли важливість національної освіти та формування української свідомості є основою нашої суспільно-культурної безпеки, ви твердо стоїте перед лицем тривоги та небезпеки, навчаючи наших дітей бути достойними українцями – вірними синами й доньками свого народу. Ваша жертовність гідна високої похвали від людей та великої нагороди від Бога!

Ми від щиро серця бажаємо вам на освітянській ниві нових звершень, творчих злетів та успіхів! Хай ваш розум буде світлим, а серце відкритим! Хай щира усмішка та добре слово знання, звернене до учнів, повсякчас приносить щедрі дари. Хай цінності та чесноти, які ви вкладаєте у серця дітей, зростають у геометричній прогресії!

Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, радості, миру і процвітання! Хай панує злагода і добробут в робочому колективі та сім’ї! Хай вдячність учнів завжди надихає рухатись вперед і не зупинятись на досягнутому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних