Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо із святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем козацтва, Днем УПА та Днем Захисників і Захисниць України!

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 180

Покрова

Нинішній день несе в собі надзвичайно великий духовний, культурний та патріотичний сенс. Мабуть, не має в нашому календарі іншого дня, коли б відзначались разом такі знамені свята!

Сьогодні ми із вдячністю та пошаною згадуємо наших Героїв минулої та сучасної доби, які боролися за волю України та продовжують нині боронити незалежність рідного краю. Сьогодні ми засвідчуємо, що під Покровом Божої Матері ми твердо стоїмо перед лицем ворога вірні прабатьківському гаслу: «З нами Бог і Україна!» Тому, засилаючи вітання для кожного жителя нашої громади, ми найперше дякуємо Богові та нашим воїнам, що виконують євангельську заповідь любові.

Дорогі захисники! Ви є продовжувачами славних козацьких традицій та підхопили боротьбу підпілля ОУН-УПА, за самостійне життя України. Наш прапор не одне століття хотіли кинути під ноги вороги… Вони робили все, щоб скувати наш дух, але, як писав Великий Кобзар: «Не вмирає душа наша, не вмирає воля. І неситий не виоре на дні моря поле. Не скує душі живої і слова живого. Не понесе слави Бога, Великого Бога…»

У трагічні часи нашої історії з’являються ті, хто готові стати в обороні української національної ідеї та дати відсіч ворожим зазіханням. У час новітньої московської агресії ви виявляєте твердість та незламність нашого народу в боротьбі за своє мирне та вільне життя в демократичній Українській Державі.

Ми схиляємо свої голови в пошані, вдячності та в молитві про кожного захисника України, що нині оберігає її ціною власного життя. Ми просимо Бога, щоб зберіг наше славне військо під омофором Божої Матері, додав душевних та тілесних сил, благословив на щасливе повернення додому. Бажаємо вам бути твердими як граніт, виконуючи покладені на вас обов’язки. Зичимо вам терпеливости та витривалости, стійкості та сміливості. Хай ваша самовіддана служба буде увінчана Перемогою, козацькою звитягою та повстанською славою!

Шановні жителі громади! Маємо найбільшу мрію - нашу Перемогу, з якою, віримо, здобудемо кращий світ і досягнемо єдності! Тому бажаємо кожному наснаги, працьовитості та усвідомлення свого покликання! Хай неодмінною рисою кожного свідомого українця буде прагнення жити і творити для піднесення України та прослави Бога! Ми маємо бути горді, що є нащадками славних Героїв, та сповнити їх заповіт - памʼятати і передати світло пам’яті своїм дітям і, водночас, зробити все для того, щоб жертви багатьох поколінь українців не були даремні! Хай у цьому нам поможе Пречиста Мати Марія, яку наш народ має за свою Покровительку!

Бажаємо, щоб сонце освітлювало наш край і розганяло темні ворожі хмари! Зичимо в добрі й ґаразді, в достатку та злагоді прожити вік життя та не втрачати віри, надії й любові! Хай нинішній день ще на крок наблизить нас до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних