A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У селі Біла пройшли громадські слухання.

Дата: 22.09.2023 13:44
Кількість переглядів: 229

Громадські слухання

Сьогодні, 22 вересня 2023 року, у приміщенні Білецької сільської ради відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення із об’єктами пляжної інфраструктури за межами населеного пункту на території Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області». Щодо земельної ділянки площею 5,6182 га кадастровий номер 6125280700:01:012:9999 та земельної ділянки площею 0,1240 кадастровий номер 6125280700:01:012:0010. Власник земельних ділянок – Білецька сільська рада.

Перед початком слухань присутні жителі громади та депутати зареєструвалися та заслухали порядок денний.

До учасників громадських слухань звернувся Білецький сільський голова Дмитро Малик. Він наголосив на важливості громадських слухань та подякував усім, хто цікавиться життям громади та прийшов висловити свою думку.

Управа громадських слухань

Далі голова громади запропонував обрати голову, секретаря та лічильну комісію громадських слухань. Зареєстровані учасники підтримали кандидатури Юлії Ящук на голову, Соломії Николайчук на секретаря та Оксани Марусяк до складу лічильної комісії.

У ході обговоренні присутні ознайомилися із проектом містобудівної документації.

ознайомлення із документами

Голова Білецької сільської ради зазначив, що дані ділянки будуть у майбутньому виставлені на аукціон. За виручені кошти від продажу планується будівництво школи в селі Біла.

Під час громадських слухань проводився відео-запис для репортажу регіонального Суспільного мовника «Суспільне Тернопіль».

учасники слухань

Громадські слухання відбулися на належному рівні. Учасники вирішили:

По-перше: погодити проект містобудівної документації «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення із об’єктами пляжної інфраструктури за межами населеного пункту на території Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області». Щодо земельної ділянки площею 5,6182 га кадастровий номер 6125280700:01:012:9999 та земельної ділянки площею 0,1240 кадастровий номер 6125280700:01:012:0010. Власник земельних ділянок – Білецька сільська рада.

По-друге: рекомендувати Білецькій сільській раді затвердити вище згаданий детальний план.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних