A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Білецькій громаді відбулися заняття та заходи базової підготовки громадян України до національного спротиву в Тернопільській області.

Дата: 12.09.2023 12:24
Кількість переглядів: 107

навчання

Дані заняття та заходи проводяться відповідно до розпорядження Тернопільської районної та обласної військової адміністрацій, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року № 1443 «Про затвердження Порядку організації та здійснення загальновійськової підготовки громадян України до національного спротиву» та наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 13 січня 2023 року № 13 «Про організацію та проведення базової підготовки громадян України до національного спротиву».

збір

У п’ятницю, 8 вересня на території Білецької сільської ради голова громади Дмитро Малик, працівники місцевого самоврядування, учні Мшанецької школи та всі бажаючі жителі громади долучилися до перших занять на яких розглядалися основи тактичної та бойової підготовки, тактичної медицини. Навчання проводила навчально-інструкторська група із добровольчого формування № 3 Тернопільської територіальної громади.

Разом із теоретичними знаннями присутні набували практичних навичок, зокрема накладали турнікети, вивчали та застосовували правила зберігання, використання та поводження зі зброєю.

зброя

Для наочності військові привезли зразки різноманітної зброї, гранати, тактичну аптечку, бронежилет та каску. Всі бажаючи могли на собі відчути вагу військового спорядження.

медична підготовка

Отримані знання, вміння та навички у критичній ситуації допоможуть врятувати своє життя чи надати першу допомогу іншим. У час війни годі переоцінити важливість цих занять та заходів!

Нагадуємо, що дані навчання для населення будуть проводитися в Білецькій громаді згідно розкладу два рази в місяць на безкоштовній основі. Тому запрошуємо всіх брати активну участь та отримати базову підготовку до національного спротиву!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних