Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У школах громади пройшли урочистості з нагоди Дня знань.

Дата: 01.09.2023 17:20
Кількість переглядів: 362

Лінйка

Традиційно новий навчальний рік починається святково та радісно. Війна внесла у цей день гіркоту та розбавила нашу радість сумом, але ворогові ніколи не знищити жагу до знань. У Божій опіці під захистом наших мужніх воїнів діти Білецької громади переступають шкільний поріг, щоб навчатися, пізнавати та творити!

Скромно, але щиро, в дружньому колі першого вересня в освітніх закладах громади учні разом з батьками та вчителями розпочали навчальний рік. Лейтмотивом нинішнього дня було гасло: «Народжені вільними»!

Народжені вільними

Усі заходи були присвячені сміливим українським воїнам на знак вдячності за можливість наших дітей навчатися. Також був оголошений збір коштів на допомогу ЗСУ.

Підняття прапора

Засвідчуючи незламність нашої Батьківщини, під спів національного гімну у закладах освіти піднімали державний прапор. Далі хвилиною мовчання, схиливши голови з гордим смутком, всі вшановували жертв війни та наших загиблих Героїв, що віддали свої життя заради майбутнього наших дітей у самостійній Українській Державі.

першачки

першачки

першачки

Найбільше раділи першокласники. Вони лише розпочинають свою подорож у країну знань, а вчителі будуть їх супроводжувати на цьому незвіданому шляху. Старшокласники ж навпаки вже на фінішній прямі. Вони вже виглядають студентське життя та починають потрохи сумувати за шкільними буднями.

сташокласники

старшокласники

Цьогоріч, в міру фізичних можливостей, Білецький сільський голова Дмитро Малик був присутній на урочистостях у Мшанецькій та Ігровицький школах, а керівник Відділу освіти громади Петро Бабій був запрошений на лінійку в Білецькій школі.

Білецький сільський голова

Білецький сільський голова

Керівник Відділу освіти

Для потреб школи в селі Мшанець було придбано автономну колонку.

колонка

Святкова програма заходів мала на меті пробудити високе почуття патріотизму та національної гідності в серцях присутніх.

банси

банси

Милували око національні одежі – вишиванки, які несли в собі пам’ять поколінь та дух українства!

Вишиванки

вишиванки

Приємно, що до шкіл громади завітали священики із благословенням та молитвою. Це засвідчує наше духовне піднесення та єднання, розуміння того, що з Богом ми здолаємо всі перешкоди та віднайдемо найчистіше джерело знань та чеснот!

Отці

Отець

Ксьондз

отці

На завершення урочистих лінійок пролунав перший дзвоник. Школярі дали обіцянку добре вчитися та допомагати наближати нашу Перемогу. Діти та вчителі вирушили до ошатних класів, де розпочався перший урок.

перший дзвоник

перший дзвоник

перший дзвоник

на перший урок

Сподіваємося, що навчальний рік буде цікавим та пізнавальним, не полишаємо надій зустріти Перемогу та всіх наших захисників. Дякуємо Богові та ЗСУ, що нинішні урочистості попри всі небезпеки пройшли піднесено та відносно мирно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних