A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вітання Білецького сільського голови з нагоди початку нового навчального року!

Дата: 01.09.2023 14:11
Кількість переглядів: 192

День знань

Дорогі учні та високоповажні вчителі, шановні батьки!

Ось знову лунає перший дзвоник та скликає всіх до школи. Хтось вперше сяде за парти або ж продовжить вчитися, а для когось цей навчальний рік буде фінальним. Велика заслуга наших військових, що ми сьогодні зібралися і можемо знову продовжити навчання! Найперше дякуємо їм за сміливість, відвагу та героїзм! Ваш приклад жертвенності та любові до України надихає нас як найкраще працювати, навчатися, навчати і спільно наближати Перемогу! Честь і поклін вам наші мужні захисники!

Школярі! Вас об’єднує жага до знань, сподівання дізнатись про цей світ щось нове, бажання розкрити свої таланти та розвиватися. Тому бажаємо, щоб цей навчальний рік був цікавим та пізнавальним. Віримо, що разом із нашими педагогами ви здобудете необхідні знання, вміння та навички, але найголовніше станете гідними синами і доньками українського народу.

На наших очах твориться історія. Йде жорстока війна, що забирає найкращих… Пам’ятайте: на вас покладені великі надії, адже ви молоде покоління, що буде відбудовувати нашу Батьківщину та має гідно, з почуттям поваги і обов’язку перед нашими захисниками, прожити життя. Вся боротьба – це захист нашого майбутнього, яким є ви! Ви покоління дітей, що стали дітьми війни не зі своєї волі, але через зазіхання московського ката, повинні стати поколінням Перемоги та творення нової України, де національна свідомість, культура, історія та духовність є основою розбудови держави.

Вашим основним завданням є не лише добре вчитися, а найголовніше стати Людиною. Можна з часом призабути шкільну науку, але відкрите в собі світло добра, віри, любові, мудрості та багатьох інших чеснот ніколи не згасне, а буде сяяти і пригортати до вас інших! 

Ніколи не лінуйтесь, будьте наполегливими, сильними, щирими та розумними дітьми! Ми зробимо все можливе для Вашого навчання, виховання та розвитку! Для нашої громади ви скарб та джерело натхнення розвиватися! Дивлячись на вас, кожен старший думками переноситься у дитинство і дякує за шкільні роки, які стали основою для подальшого становлення у тій чи іншій царині. Рівно ж хочеться, щоб ви мали ті умови та можливості, яких можливо не мали ми. Будьте певні: ми зробимо все для вас і разом досягнемо висот!

Також засилаємо найщиріші вітання педагогам, які у цей день хвилюються і переживають не менше за дітей! Від імені Білецької громади прийміть слова вдячності за жертовну працю, навчання та виховання наших синів і доньок. Ви разом із батьками для дітей є прикладом і наставниками, які завжди допоможуть та підтримають, порадять та вислухають. Ваш життєвий досвід, професіоналізм та відповідальність є дуже важливі для досягнення успіху в педагогічній праці. Ви любите дітей та готові разом із ними пізнавати цей світ матеріальний та духовний. Будьте сильні, щоб захистити, мудрі, щоб навчити, творчі, щоб надихнути! Бажаємо нам натхнення і наснаги, здоровʼя та сил, добра і щастя у цей нелегкий навчальний рік! Хай полумʼя ваших сердець ясно сяє і запалює вогник у наших дітях, що переросте у вогонь великих можливостей та здійснених мрій!

Рівно ж вітаємо батьків, які покладають великі надії на своїх дітей! Дякуємо вам за ці щирі посмішки та добрі очі! Ви готові віддати все, щоб ваша дитина ні в чому не мала нестачі або потреби. Це є велика батьківська любов та відповідальність: віддати дитині все необхідне та підготувати до самостійного життя! Бажаємо вам разом із вчителями плідної взаємодії та розуміння! Хай ваші діти зростають в доброму здоров’ї, злагоді та любові! Ваш приклад є надзвичайно важливим для них! То ж будьте гідними наслідування та найвищої похвали батьками!

Просимо в Бога ласки та благословення у нашому духовному гімні: «Світлом науки і знання нас, дітей, просвіти, в чистій любові до краю, Ти нас, Боже, зрости.» У Його стіп скарбниця добра та джерело мудрості! Пам’ятайте слова царя Соломона «пошана до Бога – початок знання»! Хай Господь оберігає вас, створить серце чисте, дарує духа правди та розуму! Хай збереже в добрі й ґаразді та захистить від усякого зла! В добру путь! Хай все задумане збувається!

З надією на перемогу України та повагою, 

Білецький сільський голова – Дмитро Малик!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних