A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Мобільний зв'язок та мобільний інтернет в селі Чистилів.

Дата: 25.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 121

вишка

"Наше життя вже неможливо уявити без мобільного телефону. А в сьогоднішній складний час зв’язок відіграє надзвичайно важливу роль у спілкуванні з близькими та рідними. І навіть коротка відсутність його може стати серйозним приводом для занепокоєння. Мобільний зв'язок вже став невід’ємною складовою доступу до багатьох електронних сервісів через додаток «Дія», його ми використовуємо для здійснення фінансових операцій, оплати за комунальні послуги і багато-багато всього іншого. Але щоб був зв’язок - необхідно забезпечити покриття." - зазначає староста Плотицького старостинського округу Шістка Олександр Миколайович.

Так, з ініціативи старости в селі Чистилів 23 серпня 2023 року встановлено  та введено в експлуатацію базову станцію,  вишку-антену мобільного зв’язку, мобільного оператора Life Cell на якій встановлено державний  прапор України.

Одночасно інформуємо, що з 01.09.2022 року в селі  Чистилів введено в експлуатацію та належним чином функціонує базова станція (вишка-антена) мобільного зв’язку від мобільного оператора KYIVSTAR.

Наданий час проводиться відповідна робота по підготовці до встановлення  в селі Чистилів базової станції (вишки-антени) мобільного зв’язку від мобільного оператора Vodafon.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних