A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У селі Плотича відбулося освячення та урочисте підняття Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2023 10:36
Кількість переглядів: 900

Люди

З нагоди Дня Державного Прапора України у Білецький громаді відбувся урочистий захід у селі Плотича! На спільну молитву і пошанування національного стяга зібралися місцеві жителі, Білецький сільський голова та працівники місцевого самоврядування!

Люди

Люди

Насамперед присутні о 9:00 вшанували загиблих воїнів та жертв війни хвилиною мовчання. Далі лунала молитва за Україну, наших захисників та український народ. Чин освячення українського знамена очолили парохи села отець Олег Каськів та отець Орест Каспрук.

посвята

посвята

Після відправи з вітальним словом до громади звернувся Білецький сільський голова Дмитро Малик. У своєму зверненні він згадав як за совітів забороняли українську символіку та карали за найменший прояв націоналістичного духу. Сьогодні живучи у самостійній Українській Державі ми зобов’язані плекати своє рідне, прививати любов до національної символіки своїм дітям та пишатися, що є нащадками багатьох поколінь борців за волю нашої Батьківщини! На завершення голова громади подякував воїнам, що бережуть нашу землю, працівникам культури, що стоять на сторожі української спадщини, освітянам, що виховують молодих українців, та священникам, що опікуються духовним осердям нашої нації.

Голова

Громада

Під спів Державного Гімна України, відбулося підняття Державного Прапора. З високим почуттям національної гордості та вдячності усім, хто віддав своє життя за Україну присутні дивилися ввись, «щоб чув палку в сльозах молитву Бог, героями щоб стали всі онуки під прапором безсмертних перемог!»

Підняття прапора

Прапор


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних