A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо з Днем Державного прапора України!

Дата: 23.08.2023 08:35
Кількість переглядів: 64

Прапор України.

Одним із головних символів нашої Батьківщини є синьо-жовтий стяг. Ці два кольори несуть у собі блакить і височінь українського неба та велич і багатство української землі. Це дорогий для кожного свідомого українця символ незламності, мучеництва і вірності багатьом поколінням борців за волю України, які вмирали у нерівному бою з ворогами і були вкриті символом того, за що боролись. А боролись вони за мирне і щасливе життя, волю і самостійність українського народу!

На жаль, сьогодні знову «у чистому полі ревуть гармати, а зорі вмиваються сльозами»… Знову наш нарід піднявся до бою за свою державу із од вічним ворогом-московитом,  якому страшна навіть сама згадка про Україну, Її окремішність, багату самобутню історію та культуру. Наш прапор несе у собі ідейний сенс усього українського, бо навіть і його так бояться московські орди.

Ми, як вірні сини і доньки Вкраїни, зобов’язані шанувати та оберігати Її символи. І сьогоднішнє свято нам вкотре про це нагадує. Нині ми урочисто піднімаємо цей стяг в селі Плотича, вивішуємо його по своїх домівках та державних установах та засвідчуємо, що ми, вірні нашим національним ідеалам, піднесли його і понесемо далі до Перемоги, освячуючи власною кров’ю свою Незалежність, 32-річницю якої завтра буде відзначати.

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного прапора! Нехай настане час, коли синьо-жовтий стяг замайоріє над усією Україною, засвідчуючи нашу Перемогу і територіальну цілісність. Єднаймося, допомагаймо нашим мужнім захисникам і підтримуймо жертв війни.

Бажаємо міцного здоров’я, сил тілесних і душевних найперше нашим Героям і дякуємо за їх подвиг і відвагу! Бажаємо наснаги та витривалості нашим медикам і волонтерам, підприємцям, господарникам, працівникам  – усім українцям, які перед лицем ворога засвідчують незламність і вірність Україні. Зичимо залишатися «твердими, міцними і незламними, мов граніт»! Бажаємо у всіх починаннях успіху та добрих плодів вашої праці. Хай Господь щедро благословить кожного та дарує многая і благая літа в вільній, квітучій, соборні та щасливій Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних