A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Звернення щодо акту вандалізму у парку поблизу Білецької сільської ради!

Дата: 21.08.2023 17:08
Кількість переглядів: 121

Біла

Жителі Білецької громади!

Випадок із лавкою поблизу сільської ради, що стався недавно, свідчить про культуру та вихованість нас, як жителів громади, громадян України, віруючих людей… Стає сумно і соромно за таке ставлення до майна громади.

У той час коли на фронті, захищаючи Україну, національні цінності та свободу, свої життя віддають наші рідні та близькі, стає лячно від того, що ми в тилу не сповідуємо елементарних норм культури, вихованості, поваги до майна громади та належного ставлення до нього. Дивлячись на злодійства та наруги москалів над нашими співгромадянами, важко зрозуміти такі дії, що відбуваються у нашій громаді…

Може здатися, що це занадто гостро, але факт не просто ламання, а тепер руйнування лавки, є відправною точкою та свідчить сам за себе! Камери спостереження зафіксували адміністративне правопорушення! Вандалам має бути соромно!

Хай ця прикра ситуація, ганебна і противна свідомим жителям громади більше ніколи не повториться! Звертаємося до вандалів з надією на усвідомлення ними вини та їх виправлення, сподіваємося, що ви посприяєте у відновленні лавки та ніколи більше не чинитимете подібного.

Виховання людини, громадянина починається із сім’ї. Ми закликаємо кожного, а особливо батьків, приділити особливу увагу вихованню дітей. Діти – це майбутнє нашої громади та нашої країни. Вони повинні знати, що вандалізм, хуліганство та недбайливе ставлення до майна громади, духовних та матеріальних цінностей – це неприпустимо. Культура та вихованість, повага та чесність  – це той фундамент на якому будується суспільна свідомість, зростає якість життя громади та нашої Батьківщини. Без цих речей не можлива розбудова українського суспільства! Рівно ж закликаємо всіх бути добрим прикладом поведінки!

 «Робімо те, що можемо, але в той же час завжди слідкуймо за собою, щоб нашим завдання було: не руйнувати, а будувати, щоб покращувати добробут людей, щоб допомагати людям процвітати, а не робити зло.» – казав американський професор Брайан Відбін.

Тому давайте разом працювати, плекати та розбудовувати громаду, а не нищити та занедбувати її! Давайте докладати спільних зусиль для того, щоб наша громада стала прикладом гармонії та взаєморозуміння, вихованості та порядності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних