A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вітаємо з днем народження депутата Білецької сільської ради – захисника України Грабаса Романа Сергійовича!

Дата: 09.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Сільський голова, депутатський корпус та колектив Білецької сільської ради щиро вітають місцевого депутата, а нині військового, Грабаса Романа Сергійовича з днем народження! Дякуємо Богові за дар Вашого життя, за віддану працю на благо Білецької громади, а сьогодні по особливому за сміливість та мужність у захисті України та кожного із нас від московської орди.

Завжди, вітаючи кого-небудь дорогого, ми бажаємо здавалося б простих речей: здоров’я, щастя, радості, благополуччя та злагоди. Та нині, в час війни, кожен добре розуміє їх найвищу цінність у житті людини. Ви, знаходитесь на фронті та героїчно оберігаєте нас, оберігаєте всі тії цінності, які ми вкладаємо у слова «здоров’я», «щастя», «радості»… оберігаєте нашу громаду та всю Україну! Тому найперше дякуємо Вам за це!

Просимо в Бога для Вас душевних та тілесних сил, бойового духу та міцного козацького здоров’я! З надією та впевненістю в Перемозі України,  чекаємо Вас і разом наближаємо той великий день, коли кожна сім’я дочекається своїх найрідніших захисників та зустріне їх за добрим українським звичаєм!

Бажаємо Вам та Вашим побратимам стійкості та витривалості, ревності та сміливості! Хай перед Вами, як співаємо у пісні, «москалі тікають і гублять лапті»! Бажаємо Вам незламності духу у боротьбі за свій народ і державу!

Вітаємо водночас Вашу сім’ю, що теж по особливому несе свій подвиг! Прийміть слова вдячності за приклад справжнього захисника роду!

Хай запанує переможний мир на українській землі, а з ним рясно процвітуть різні земні та небесні ґаразди! Хай Господь оберігає та благословляє Вас на многая і благая літа!

Прийміть ці щирі вітання! Разом йдемо до Перемоги, а далі спільно працюватимемо для розвитку та піднесення нашої громади та цілої України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних