Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Привітання з нагоди п’ятої річниці заснування Білецької територіальної громади!

Дата: 24.07.2023 15:58
Кількість переглядів: 572

Яким він має бути... | Блоги - Українська правда

Дорогі жителі Білецької територіальної громади! Сьогодні, 24 липня, у день пам’яті нашої праматері, рівноапостольної княгині Ольги, ми традиційно святкуємо День громади!

Ось уже від дня її заснування минає п’ять надзвичайно активних, прогресивних і діяльних років. Ще у 2018 році ми, жителі сіл Біла, Великий Глибочок, Чистилів, Плотича, Івачів Долішній, Івачів Горішній, Ігровиця, а згодом долучилися Дітківці, Мшанець, Хомівка, засвідчили свою єдність і бажання спільно працювати для розвитку і благополуччя кожного. Наша єдність і організованість дає добрі плоди, адже за ці пройдені роки багато змінилося у кращий бік, розвивається інфраструктура, освіта, культура, зростає репутація нашої громади.

Ось уже другий рік ми перебуваємо у страшному вирі широкомасштабної війни і робимо все, щоб наша громада, ціла Україна, вистояла і здобула перемогу над московським агресором. Тому у цей день із вдячністю найперше схиляємо голови в молитві та пошані перед спочилими Героями, вихідцями із сіл Білецької громади та багатьма іншими, що віддали життя за Україну, стали на захист мирного українського неба. Висловлюємо подяку і підтримку усім захисникам, що день і ніч на фронті дають відсіч ворогу, оберігають нас, дають можливість працювати і розвиватися – робити все задля нашої великої Перемоги. Неоціненний внесок у боротьбу проти окупантів роблять наші волонтери, які з усіх сил, хто як може, стараються забезпечити Збройні Сили України усім необхідним, організовують по селах громади волонтерські штаби, кухні та збори. За вашу жертовність і емпатію прийміть подяку від усіх нас.

Рівно ж засилаємо вітання працівникам Білецької сільської ради, що є серцевиною нашої громади. Дякуємо за вашу працю для розвитку та розбудови сіл, за вашу підтримку і реагування на потреби жителів громади.

Вітаємо усіх із цим великим днем Білецької громади, надіємося, що наступну річницю будемо піднесено святкувати у мирній, вільній, соборній Українській Державі. А поки усі сили спрямовуємо в русло нашої Перемоги!

«Коли не Господь будує дім, даремно трудяться будівничі!» - написано у 126 псалмі. Сьогодні молимо Всемилостивого Бога, бути нашим Керманичем. Просимо Його ласки і благословення для кожного жителя нашої громади, дякуємо за явні і неявні благодіяння на протязі цих п’ятьох років. Вірні батьківському гаслу «З нами Бог і Україна», прагнемо розбудовувати нашу громаду не лише матеріально, а й зростати духовно.

Дбаємо про майбутні покоління жителів нашої громади! Адже, як мудрі батьки, прагнуть залишити своїм дітям у спадок що є доброго і корисного, так і  ми, працюємо для того, щоб Білецька громада у майбутньому мала продовження і піднесення у наших найменших жителях.

Прийміть найкращі побажання у цей день! Зичимо усім в добрі й гаразді пробувати, не знати ніякої нестачі у щасті, здоров’ї, радості та злагоді. Хай Господь приводить до успіху усі ваші починання, благословляє кожен день життя. Хай над нами зійде ясне сонце миру і спокою! Хай живими вертаються наші захисники! Хай усяке благо ніколи не минає осторонь нашу громаду, а віра, надія та любов, зростає і дає добрі плоди у наших сім’ях, які в лоні Білецької громади складають одну велику українську родину!

З повагою, голова Білецької сільської ради – Дмитро Малик!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних