Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 234

 

Дорогі мешканці Білецької громади! Сьогодні в тривожний воєнний час ми знову з ласки Божої та завдяки героїзму наших захисників відзначаємо пам’ятну дату – День Конституції України! 
Конституція – це законодавча основа будь-якої держави. Без неї не можливо розбудовувати правову та демократичну країну. Сьогодні наш народ відстоює закріплені у ній засади та цінності, скріплюючи кров’ю її постулати. Тому нині як ніколи від кожного свідомого українця залежить верховенство права і дотримання Конституції, кожен із нас, засвідчує, що Україна – правова держава, яка ґрунтується на принципах поваги і законодавчого визнання прав і свобод кожного її громадянина. 
Пишаймося, адже ми нація, яка одна із перших розпочала конституційний процес ще на початку XVIII ст., у часи козацтва. Будьмо свідомими громадянами своєї держави! Будьмо не лише «знавцями» своїх прав, а й самовіддано та жертовно виконуймо покладені на нас обов’язки! Будьмо патріотами, гідними дітьми української землі, батьківського краю, які не дадуть плюндрувати свої права та вольності, а сміливо захистять їх від тих, хто на них посягає! 
Із кожним днем ми на крок ближче до Перемоги і Миру, тому докладаймо максимум зусиль і спільно наближаймо той довгоочікуваний час! Бажаю мужності та відваги нашим воїнам на передовій, стійкості та сил нашим волонтерам і лікарям, наснаги й плідної праці всім, хто в тилу, кожен на свойому місці, тримає робочий фронт!
Хай Всещедрий Господь благословить наш подвиг і поступ у цій визвольній боротьбі за Батьківщину, щоби згинули воріженьки як роса на сонці, а над нами майорів синьо-жовтий стяг свободи й надії, щоб настав світанок мирного майбуття наших дітей у процвітаючій, вільній, демократичній та соборній Українській державі!

 

З повагою

сільський голова

Дмитро МАЛИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних