Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рятувальники, спільно з поліцією, представниками Білецької сільської ради, здійснюють оперативні комісійні обстеження фонду захисних споруд цивільного захисту Білецької громади.

Дата: 04.06.2023 20:30
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Рятувальники, спільно з поліцією, представниками Білецької сільської ради, здійснюють оперативні комісійні обстеження фонду захисних споруд цивільного захисту Білецької громади. Ці заходи проводяться для забезпечення належного рівня захисту громадян у разі виникнення небезпеки.

Під час обстежень основна увага приділяється забезпеченню доступу людей до захисних споруд та найпростіших укриттів. Комісія оцінює стан приміщень, які будуть використовуватися в разі отримання сигналу "Повітряна тривога". Звертається увага на наявність електроживлення, штучного освітлення, справність системи вентиляції та водопостачання, а також на санітарні умови. Всі ці аспекти важливі для забезпечення безпеки та комфорту людей під час перебування в захисних спорудах.

Нагадуємо що в селі Великий Глибочок є два доступних протирадіаційних укриття придатних для захисту населення, що знаходяться на вул. Грушевського 5 (в приміщені школи), та по вул. Грушевського 3а ( в приміщені дитячого садочку).

Кабінетом Міністрів України ініційована перевірка роботи всіх об’єктів цивільного захисту в Україні. На ДСНС покладені завдання щодо надання допомоги місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування в організації заходів з укриття населення у створеному фонді захисних споруд цивільного захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних