Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Інформаційне повідомлення 

Дата: 27.02.2023 16:40
Кількість переглядів: 91

 

про продаж на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації
комунальної власності Білецької сільської ради – столова, загальною площею 92,3 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Ігровиця, вул. Садова, 61

1. Інформація про об’єкт приватизації:
Найменування об’єкта приватизації:
столова, загальною площею 92,3 кв.м.;
Місцезнаходження об’єкта: Україна, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Ігровиця, вул. Садова, 61;
Найменування балансоутримувача: Білецька сільська рада (ЄДР 14029160);
Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 47707, Тернопільська область, с. Біла, вул. Молодіжна, 19, тел. +380685146530, email: otgbila@gmail.com;
Відомості про об’єкт приватизації:
Інформація про об’єкт: столова, об’єкт житлової нерухомості, загальною площею 92,3 кв.м. Будівля знаходиться за адресою: вул. Садова, 61, с. Ігровиця, Тернопільського району, Тернопільської області. Власником та балансоутримувачем будинку є Білецька сільська рада. Форма власності – комунальна. Опис основних конструктивних елементів фундамент – кам’яні стрічкові. Тріщини, сліди вогкості на поверхні цоколя та стін, стіни та перегородки – цегла. Дрібні тріщини штукатурного шару, вивітрювання розчину зі швів, перекриття – дерев’яне оштукатурене. Тріщини у перекритті, покрівля – азбестоцементні листи. Поодинокі дрібні тріщини, пошкодження верхнього шару покрівлі, прогин настінних жолобів, протікання, підлоги – бетонні. Стирання поверхні в місцях ходіння, просідання та вибивання основи, прорізи – вікна дерев’яні, двері дерев’яні. Частина – відсутні, опоряджувальні роботи – штукатурка, водоемульсійне пофарбування. Забруднення шару фарби, тріщини, сліди вологості на поверхні стін, інженерне забезпечення – електропостачання. Несправність деякої частини електрообладнання, відсутність приладів. Технічний стан об’єкту оцінки – незадовільний. Орган управління – Білецька сільська рада. Бідівля розташована на земельній ділянці площею 0,1362 га кадастровий номер 6125283400:02:001:0013. 

2. Інформація про електронний аукціон:
Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата та час проведення аукціону: 17 березня 2023 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (зі змінами).
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:
Аукціон проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого цією ж постановою.
Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог частини 7 статті 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (зі змінами).
До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначенні частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):
продажу на аукціоні без умов: 109 760,00 грн. (сто дев’ять тисяч сімсот шістдесят гривень 00 коп.);
продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 54 880,00 грн. (п’ятдесят чотири тисячі вісімсот вісімдесят гривень 00 коп.);
продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 54 880,00 грн. (п’ятдесят чотири тисячі вісімсот вісімдесят гривень 00 коп.).
Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів:
продаж на аукціоні без умов – 10 976,00 гривень;
продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 5 488,00 гривень;
продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5 488,00 гривень.
Розмір реєстраційного внеску: 1340 грн. 00 коп.
Умови продажу:
Подальше використання визначає покупець.
Дотримання санітарно-екологічних норм, утримання прилеглої території у належному санітарному стані.
Право користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт, покупець вирішує самостійно після підписання договору купівлі продажу об’єкту.
Покупець – переможець аукціону бере на себе витрати пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі – продажу об’єкта та відшкодовує вартість робіт з оцінки та рецензії.
Покупець – переможець аукціону відшкодовує витрати, пов’язані із здійсненням заходів з приватизації об’єкта на підставі частини четвертої статті 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

4. Додаткова інформація:
Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти:
Рахунки для внесення оператором електронного майданчика реєстраційного, гарантійного внеску потенційним покупцем та проведення переможцем аукціону розрахунку за придбані об’єкти:
    в національній валюті (для перерахування реєстраційного та гарантійного внеску):
    Одержувач: ГУК у Тернопільській області ТГ с. Біла/ 24060300 
    Рахунок: UA468999980314030544000019745 (для перерахування реєстраційного внеску учасників  аукціону та гарантійного внеску переможця аукціону)
    Код ЄДР: 37977599, банк ДКСУ м Київ

    в національній валюті (для розрахунків за придбаний об’єкт):
    Одержувач: ГУК у Тернопільській області ТГ с. Біла/ 31030000
Рахунок: UA788999980314161905000019745
    Код ЄДР: 37977599, банк ДКСУ м Київ
    Код класифікації доходів бюджету: 31030000 (Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності).

    Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщені на сайті:
    https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2
    Час і місце проведення огляду об’єкта: ознайомитись з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні з 8-00 до 15-00, попередньо узгодивши з представником Білецької сільської ради годину огляду об’єкта за телефоном: +380685146530.
    Організатор аукціону: Білецька сільська рада, 47707, Тернопільська область, с. Біла, вул. Молодіжна, 19.
    Контактна особа: Ящук Юлія Павлівна, тел. +380685146530,  email: urist47707@ukr.net.

    5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення
    Дата і номер рішення про затвердження умов продажу об’єкта: рішення сесії Білецької сільської ради від 16.02.2023 №3319 «Про надання дозволу на приватизацію об’єкта комунальної власності Білецької сільської ради шляхом продажу на аукціоні без умов», рішення виконавчого комітету Білецької сільської ради від 23 лютого 2023 року №35 «Про затвердження умов приватизації об’єкта комунальної власності Білецької сільської ради шляхом продажу на аукціоні»
Унікальний код в електронній торговій системі:
ID об`єкту: 63fc78b02f9f86948f027468.
    Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни, між аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: від 5 до 20 робочих днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта малої приватизації.
Крок аукціону для кожного із способів продажу:
продаж на аукціоні без умов – 1097,60 грн.;
продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 548,80 грн.;
    продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 548,80 грн.
    Місце проведення: аукціон буде проведено в електронній торговій системі ТОВ «Ю.БІЗ»  (адміністратор).
    Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінку операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних