A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У рамках святкування 150-річчя від Дня народження легендарної співачки світового масштабу Соломії Крушельницької у с. Біла відбулася низка заходів на пошанування нашої видатної землячки.

Дата: 25.09.2022 19:42
Кількість переглядів: 1626

Фото без опису

У рамках святкування 150-річчя від Дня народження легендарної співачки світового масштабу Соломії Крушельницької у с. Біла відбулася низка заходів на пошанування нашої видатної землячки.
На могилі Амбросія Крушельницького було проведено панахиду, адже саме батько плекав любов до музики у Соломії. Саме до батька у своїх листах вона завжди зверталася з великою пошаною і любов’ю.
Голос Соломії Крушельницької сьогодні знову звучав у селі Біла. Тут сьогодні, неподалік колись парафіяльного дому, а нині меморіального музею, у місцевому клубі  відбулась мистецька імпреза, присвячена 150-річчю від Дня народження геніальної української оперної співачки, яка своїм талантом прославила  Україну.
Тендітна, але водночас така сильна, жінка завжди пишалася своїм українським корінням і з гордістю та любов’ю несла у світ нашу мову, культуру, українські цінності, традиції та звичаї.
Саме зараз, коли ворог – росія, вкотре намагається відібрати в нас волю, знищити нашу мову, стерти нашу самоідентичність, ми повинні робити все можливе для поширення української культури по цілому світу. 
За це ми сьогодні боремося на всіх фронтах, і Перемога буде за нами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних