A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ у селі Дітківці

Дата: 04.09.2022 18:20
Кількість переглядів: 2132

 

Сьогодні, 4 вересня, біля храму Покрови Пресвятої Богородиці села Дітківці Білецької громади, відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.
Благодійний концерт для українців, воїнів, їхніх батьків, дітей, для української жінки, українського солдата…Це велике музичне полотно, залите поезією українських поетів про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України.    
Сільський голова Дмитро МАЛИК  побажав здоров’я,  миру і перемоги Світла над темрявою, Добра над злом, надії і впевненості у завтрашньому дні та спокою у людських серцях.   
 «Кожна сьогоднішня зібрана гривня буде використана на потреби наших мужніх захисників, разом до перемоги. Слава Україні»,- зазначив сільський голова.  
      Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

   Лише разом і лише до нашої Перемоги!    

       
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.