Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Привітання з Днем Білецької територіальної громади

Дата: 23.07.2022 23:51
Кількість переглядів: 1955

Фото без опису

Дорогі жителі нашої Білецької громади та жителі тимчасово окупованих територій!
У сьогоднішній складний час для  України наша громада відзначає День утворення Білецької територіальної громади. Кожного року 24 липня, у День пам’яті княгині Ольги, ми святкували День народження громади, раділи кожному здобутку, кожному кроку у нових справах,  співали,  танцювали та просто спілкувалися.
Зараз у нашій рідній Україні війна, яку приніс нам споконвічний ворог української нації – росія, яка по цілому світі нищить свободу, незалежність та демократію інших країн. Це лютий ворог  наших пращурів, дідів і  батьків, а тепер є ворогом не тільки для нас, а й для  дітей та онуків! Вони знищують все -  націю, культурну спадщину,  домівки та  здобутки.
150 героїчних днів показали усьому світові та самому ворогу, що прагнення українців відстояти й жити у незалежній і демократичній Україні – понад усе! Віримо у незламність українського народу  та  наші ЗСУ! Найважливіше сьогодні кожному з нас пам’ятати, що тільки разом ми переможемо ворога! Тільки працюючи, кожен з нас може наблизити день нашої Перемоги! І саме сьогодні я хочу щиро подякувати Вам, дорогі Захисники та Захисниці, за кожний день Вашої героїчної боротьби, за  мужність,  героїзм  та захист! Хочу подякувати Вам, шановні волонтери, що день у день робите все заради підтримки воїнів! Шановні підприємці, фермери та жителі громади, дякую Вам за  благодійність, жертовність та щоденну допомогу нашій армії!
Хочу подякувати  працівникам сільської ради, депутатам, членам виконкому за сумлінну працю і велику відповідальність у час, коли спільно потрібно приймати важливі рішення, які сприяють підтримці наших воїнів, односельців та життєдіяльності  громади.
 Вдячний працівникам освітніх закладів Білецької громади за  підтримку і  виконану роботу щодо організації житла та харчування для вимушено переселених осіб та організації обідів для потреб  захисників. Дякую працівникам медичних закладів за невтомну працю у нелегкий час, тому що на Ваші плечі впав великий тягар теперішніх викликів – спочатку «ковід», а тепер воєнний стан, який у першу чергу відбивається на здоров’ї  жителів громади.
Дякую колегам, які працюють на творчій ниві, не дивлячись на усі виклики. Ви влаштували й провели благодійні концерти у  селах нашої громади, а за зібрані кошти придбали машини для ЗСУ.  Підсумовуючи 150 дні війни в Україні, можу сказати, що тільки разом, єдиним фронтом, єдиним бажанням, ми зможемо захистити та вибороти перемогу для нас, наших  дітей та онуків! Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, спокою у Ваших оселях, а найважливіше – повернення наших захисників додому з перемогою!

Господь з нами!
Слава Україні!
Слава Героям!
Україна понад усе!

 

Сільський голова                                                                    Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних