A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Шановні жителі Білецької громади!

Дата: 28.12.2021 16:31
Кількість переглядів: 1237

Фото без опису

09.12.2021 року Кабінетом  Міністрів  України прийнято постанову  «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» № 1272. Метою даної Постанови є затвердження порядку надання допомоги  в рамках Програми «єПідтримка» та порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка».
Скористатися допомогою зможуть починаючи з 19 грудня 2021 року усі громадяни України віком від 18 років, яким присвоєно реєстраційний номер облікової карти платника податків, та які мають в мобільному додатку Порталу Дія сформований сертифікат, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини(зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.
Допомога надається отримувачу за його бажанням одноразово у розмірі  1000 гривень.
Витратити кошти можна виключно для придбання у безготівковій формі послуг у сферах культури, фізичної культури і спорту ,здійснення внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, а також для придбання книжок у суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність у цих сферах на території України.
З 19 грудня 2021 року (1-й стан)- отримання коштів відбуватиметься через мобільний додаток Дія. Для того, щоб встигнути отримати виплати в 1-му етапі, треба подати заявку в застосунку Дія до 29 грудня.
Протягом чотирьох місяців з дня зарахування на поточний рахунок допомоги отримувач має право на власний розсуд обрати одну або декількох різних послуг протягом строку дії поточного рахунку та в межах суми наданої допомоги здійснити розрахунок за їх придбання, в тому числі через мережу Інтернет.
Поточний рахунок діє чотири місяці з дня зарахування допомоги.
У разі невикористання протягом  чотирьох місяців з дати зарахування допомоги  або використання допомоги не в повному обсязі протягом вказаного періоду поточний рахунок закривається банком автоматично, а невикористані кошти протягом трьох операцій    них днів після завершення цього терміну, повертаються банком.
Детальніше з порядком надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» та порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» можна ознайомитися з Постанови.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних