A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі

Дата: 16.12.2021 11:39
Кількість переглядів: 315

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування: Відділ освіти Білецької сільської ради.
2.Місце знаходження: 47707, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Біла, вул. Молодіжна, 19.
3.Код ЄДРПОУ:  43041459
4.Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
5.Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Електрична енергія з урахуванням вартості послуг на її розподіл/передачу» (ДК 021:2015: 09310000-5 — Електрична енергія).
6.Дата оголошення: 14 грудня 2021 року.
7.Процедура закупівлі: Відкриті торги.  
8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-14-022483-c.
9.Строк поставки товару/надання послуг/виконання робіт: до 31.12.2022 року.
10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі: 
технічні та якісні характеристики предмету закупівлі регулюються та встановлюються Законом України «Про ринок електричної енергії», Правилами роздрібного ринку електричної енергії (Постанова НКРЕКП від 14.03.2018 року № 312) (далі-ПРРЕЕ), Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу (Постанова НКРЕКП від 27.12.2017 року № 1469), Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії (Постанова НКРЕКП від 27.12.2017 року № 1470), Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсації споживачам за їх недотримання, затвердженим постановою НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 та іншими нормативно-правовими актами чинного законодавства у сфері електроенергетики, які регулюють взаємовідносини сторін в процесі постачання електричної енергії.
Пунктом 1.1.2 глави 1.1 розділу І ПРРЕЕ визначено, що якість електропостачання - це перелік визначених Регулятором показників (і їх величин), які характеризують рівень надійності (безперервності) електропостачання, комерційної якості надання послуг з передачі, розподілу та постачання електричної енергії, а також якість електричної енергії.
Для забезпечення безперервного постачання електричної енергії Замовнику Учасник зобов'язується здійснювати своєчасну закупівлю електричної енергії в обсягах, що за належних умов забезпечать задоволення попиту на споживання електричної енергії Замовником.
Учасник зобов'язується забезпечити комерційну якість постачання електричної енергії, що передбачає вчасне та повне інформування Замовника про умови постачання електричної енергії, ціни на електричну енергію та вартість послуг, що надаються, надання роз'яснень положень актів чинного законодавства, якими регулюються відносини Сторін, ведення точних та прозорих розрахунків із Замовником, а також можливість вирішення спірних питань шляхом досудового врегулювання.
Параметри якості електроенергії в точках приєднання споживача в нормальних
умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ ЕК 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності».
11. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 835 000,00 грн. (один мільйон вісімсот тридцять п’ять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.
12. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: відповідає розміру бюджетного призначення. (очікувану вартість предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання електричної енергії за календарний рік та методом порівняння ринкових цін відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних