A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

27 жовтня 2021 року відбулася робоча зустріч за участю працівників ДСНС України в Тернопільській області та керівництва Білецької сільської ради, на якій було розглянуто можливість співпраці та ряд важливих питань.

Дата: 27.10.2021 13:05
Кількість переглядів: 1272

Зокрема про створення місцевої  пожежної частини у громаді, якій буде надано безплатний автомобіль, обговорено  стан захисних споруд цивільного захисту на території Білецької громади та проведення інвентаризації даних споруд тощо.
Дані питання будуть винесені на порядок денний на чергову апаратну нараду Білецької сільської ради для обговорення та визначення шляхів та заходів на їх виконання.

Місцева пожежна частина в населених пунктах забезпечить оперативне й швидке реагування на ліквідацію пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території певного населеного пункту Білецької громади. А це, без перебільшення, не лише врятоване майно, нажите громадянами впродовж багатьох років, а й врятовані людські життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.