A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Святкування 18 вересня 2021 р. Дня села Плотича  Білецької  територіальної  громади.

Дата: 20.09.2021 09:11
Кількість переглядів: 2569

 

    Яскравим дійством стало святкування 18 вересня 2021 р. Дня села Плотича  Білецької  територіальної  громади.
Село Плотича - це велика родина: лікарі, вчителі, службовці, підприємці, тваринники, землероби, які живуть поряд та за межами села, але тут пройшло їх босоноге дитинство, роки юності. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його, на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів - святий обов’язок кожного. 
    Святкові заходи розпочались із тенісного турніру. 
   Важливою подією для села стало відкриття оновленого фельдшерського пункту. Жителі та гості села зібрались на урочистості з приводу освячення медичного закладу, яке здійснили о. Орест та о. Олег.


    Офіційну частину святкування було продовжено  в Будинку культури села Плотича, працівники якого (Діана Мельниченко, Тарас Олійник та ін.)  організували концерт із неймовірно теплою родинною атмосферою. Аматори із трепетом та любов’ю виконували пісні, читали вірші, показували сценки, з великою вдячністю звертались до жителів Плотичі. Гучними оплесками дякували гості села виконавцям.
    Білецький сільський голова Дмитро Малик щиро привітав усіх присутніх зі словами: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Усі досягнення, якими багата Плотича, складаються із  щоденної  праці, знань і талантів її мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій! Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких!».
    Щирі слова привітань з Днем села лунали цього дня від депутата Білецької сільської ради Зої Пелешок та депутата Тернопільської районної ради Вікторії Кошляк.
   Сільський голова, разом із методистом Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради Романом Мовчаном, нагородили переможців тенісного турніру. У категорії «юнаки» перше місце зайняв Пастернак Устим, третє - Беркета Денис; у категорії  «дорослі» перше місце посів Новосад Василь,  друге місце - Гураль Назар, третє - Жлубіцький Назар. У категорії «кадети» перемогу здобули: перше місце - Стравський Іван, друге - Галела Любомир, третє - Зелецький Віталій.
Дякуємо всім, хто навідався до села Плотича на святкування Дня села!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.