A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ ім. Я. СТЕЦЬКА у селі Великий Глибочок Білецької територіальної громади

Дата: 24.08.2021 11:30
Кількість переглядів: 1531

 

22 серпня 2021 р., напередодні святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, у селі Великий Глибочок пройшов Перший фестиваль української патріотичної пісні імені Я.Стецька, організаторами якого виступили Білецька сільська рада та Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради.


У ході фестивалю жителі та гості громади отримали можливість взяти участь у презентації книги з працями Ярослава Стецька під назвою «Київ проти Москви», яка проходила у Будинку культури села Великий Глибочок.


Біля пам’ятника Ярославу Стецьку відбулась поминальна панахида, яку відправив адміністратор місцевого храму отець Іван Гавдяк. Білецький сільський голова Дмитро Малик та секретар Білецької сільської ради Віталій Когут поклали квіти до підніжжя пам’ятнику. 


Однойменний концерт української патріотичної пісні проходив на шкільному стадіоні Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. імені Ярослава Стецька. Участь у заході взяли аматорські колективи Білецької територіальної громади, а також запрошені учасники. Аматорські хори й танцювальні колективи, ансамблі й окремі солісти піснями,віршами і танцями передавали свою любов до рідної України.


Окрім концертної програми, кожен відвідувач концерту, а їх було чимало, міг знайти ще щось цікаве для себе: працівники культури закладів Білецької сільської ради презентували мистецькі вироби й пригощали учасників дійства національними стравами, характерними для сіл, які вони представляють; діти розважались на батуті, усіх охочих частували мисливською кашею та бограчем.  Жителі села й громади та інші гості залишились дуже задоволеними урізноманітненою культурною програмою фестивалю, започаткованого у цьому році в селі Великий Глибочок.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.