A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

28 травня 2021 року в Білецькій громаді відбулося відкриття Центру надання адміністративних послуг

Дата: 28.05.2021 16:37
Кількість переглядів: 1828

       Фото без опису  

 

28 травня 2021 року в Білецькій територіальній громаді, завдяки спільній  співпраці українських та швецьких експертів-партнерів програми «U-LEAD з Європою», відбулося відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).
 

Із урочистим заходом присутніх привітали представники місцевої влади обласного та районного рівнів: голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, голова Тернопільської райдержадміністрації Ярослав Матвійчук, голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог, Великогаївський сільський голова Олег Кохман, Великобірківський сільський голова Любомир Ковч, Великоберезовицький сільський голова Андрій Галайко, заступник Байковецького сільського голови Віктор Пулька, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської  облдержадміністрації  Галина  Воляник. Представники суб'єктів надання адміністративних послуг: начальник управління Державної міграційної служби України у Тернопільській області Ярослав Давибіда, начальник Тернопільського районного відділу Управління Державної міграційної служби України у Тернопільській області Надія Остапишин та представник Ольга Гірська.

Від високоповажних спікерів Представництва Європейського Союзу в Україні та Посольства Швеції в Україні: керівника першого відділу програм зовнішньої допомоги «Належне управління та верховенство права» Представництва ЄС в Україні Ксав'є Камю та керівника відділу реформ Посольства Швеції в Україні Сесілії Круни надійшло відеозвернення до колективу ЦНАП.
 

Білецький сільський голова Дмитро Малик подякував усім, хто  долучився до клопіткої роботи зі створення ЦНАП й зазначив, що, безумовно, це новий крок у розвитку громади, новий рівень, який наближує нас до європейських  стандартів. Ми працювали й надалі будемо  працювати  на благо громади!
 

Почесні гості, разом із Білецьким сільським головою, урочисто перерізали стрічку.
ЦНАП Білецької сільської ради створений з метою комплексного удосконалення системи надання адміністративних послуг. Його основне завдання – поліпшення  якості  надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування. 

 

Для надання максимально якісних послуг населенню укомплектовано штат працівників ЦНАПу, облаштовано умови для маломобільних груп  населення і дітей, створено віддалені робочі місця у селах Великий Глибочок, Ігровиця, Івачів Долішній та Мшанець, запроваджено зручний для отримувачів послуг графік роботи.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних