Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 24.05.2021 19:30
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

    28 травня 2021 року о 11:00 відбудеться офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Молодіжна, 19, с. Біла.
    Відкриття нового ЦНАП Білецької територіальної громади стало можливим завдяки Програмі «U-LEAD з Європою» - програмі для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, покращення якості  надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування.
    Дана Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. 
    Білецька сільська рада стала переможцем 4 раунду Програми «U-LEAD з Європою» у відборі громад по створенню ЦНАП.
    Надійними партнерами Білецької територіальної громади по створенню Центру стали українські та шведські експерти Програми.
   Програмою «U-LEAD з Європою» надано допомогу у розробці дизайну приміщення для ЦНАП, її експерти сприяли його інституційному створенню. За реалізації Програми меблями та комп’ютерною технікою облаштовано 6 робочих місць в приміщенні ЦНАП в с. Біла, віддалені робочі місця (ВРМ) у с. Великий Глибочок та с. Ігровиця. За кошти громади облаштовані ВРМ у с. Івачів Долішній та с. Мшанець. ЦНАП доступний для людей з обмеженими можливостями, є тут і дитячий куточок для зручності всіх відвідувачів.
    В рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, покращення якості надання адміністративних послуг «U-LEAD з Європою» організовано навчальні тренінги для працівників Білецької сільської ради.
    Партнери Програми «U-LEAD з Європою» подбали  про  безпеку та здоров’я персоналу ЦНАП Білецької сільської ради, забезпечивши захисними масками, щитками індивідуального захисту та наборами з маркування.
    Завдяки Програмі «U-LEAD з Європою», Білецька територіальна громада має сучасний Центр надання адміністративних послуг, в якому надаються 176 адміністративних послуг, включаючи реєстрацію актів цивільного стану, місця проживання, речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, послуги соціального характеру, з земельних питань та послуги місцевого значення.  В приміщенні ЦНАП проводиться прийом громадян працівниками Головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області.
    Сільський голова від себе особисто та від імені всіх мешканців Білецької територіальної громади висловлює щиру подяку керівникам, експертам та партнерам Програми «U-LEAD з Європою».
   Попереду у нас ще багато роботи з реалізації нових проєктів для благополуччя жителів нашої територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних